brick23 Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Malossi 3 grame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Din ce am citit eu, am inteles ca n-ar fi recomandat sub 4 g pt a fi un echilibru intre viteza maxima si acceleratie, dar cred ca ramane la latitudinea fiecaruia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 4 grame sunt cele mai bune,parerea mea sau 3.9 daca gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei1991 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 salut! sunt nou pe aici, si vreau sa`mi cumpar si eu un scuter.. sincer sa fiu m-am gandit sa`mi cumpar GILERA DNA.. dar inca nu sunt sigur.. pe la ce pret gasesc o gilera dna ok? cam la cati km trebuie refacut motorul ? .. daca doriti sa ma ajutati va rog sa`mi dati idul de mess pe privat. multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Din ce am citit eu, am inteles ca n-ar fi recomandat sub 4 g pt a fi un echilibru intre viteza maxima si acceleratie, dar cred ca ramane la latitudinea fiecaruia. oricum scuterul avea demarajul foarte bun cand a venit pe mana mea acum vreo 3 luni dar in ultima vreme a mai pierdut din el.In timp isi ia viteza si merge ca inainte dar demarajul a scazut (o mai fi si de la motor ceva ) de aceea vreau sa ii schimb rolele si sa nu pierd prea mult din viteza...deci ii iau de 4g. daca are cineva si nu le`a folosit astept pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) este ceva competitie de offroad prin transilvania? ca am vazut pe sosea vreo 50 de enduristi... . Echipati din cap pana in picioare... si cu GPS, etc... nu stie nimeni? Editat Iunie 2, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Baieti , vi se pare scump ulei Valvoline , Semi - Sintetic ... 29 de lei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Baieti , vi se pare scump ulei Valvoline , Semi - Sintetic ... 29 de lei ? E un pret bun! Dar este full syntetic Moto 2t dynamic la MOL si e 32 ron... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Se poate pune peste ulei mineral ulei sintetic? Sau nu e bine sa fie amestecate cele 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Nu e de la aceeasi firma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Nu e de la aceeasi firma... daca e la motor 2 timpi .. poti amesteca ulei-ul fara nici un fel de problema ! mai delicat e la motoare 4 t .. .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 este ceva competitie de offroad prin transilvania? ca am vazut pe sosea vreo 50 de enduristi... . Echipati din cap pana in picioare... si cu GPS, etc... nu stie nimeni? Cred ca este "ENDURO TRANSILVANIA 2race" ...cam asta am gasit pe google. In rest, eu nu am auzit nimic. Ps: Salutare forum...ca nu am mai postat de ceva vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) ar putea fi o problema de la muzicuta daca consuma mult? Am vz pe youtube cum functioneaza un motor in 2T si mi-o venit in minte cand deschidea valva sa intre amestecu. Editat Iunie 2, 2008 de ro_3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 ar putea fi o problema de la muzicuta daca consuma mult? nu schimba-i carburatoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Auzi Mancatias MC_SaTanUs___Frestyle.mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 naspa melodie..nimic nu am inteles...) nu schimba-i carburatoru nimic nu se poate face la carb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 nimic nu se poate face la carb? nu cred..... eu am pus jigler mai mic si tot asa mult consuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 nu cred..... eu am pus jigler mai mic si tot asa mult consuma incearca sa optimizezi amestecul (aer + benzina) si merge si mai bine .. si consuma ok .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 incearca sa optimizezi amestecul (aer + benzina) si merge si mai bine .. si consuma ok .. amestecul ii ok mecanicu mi-a zis ca nu is bune carburatoarele webber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Cred ca este "ENDURO TRANSILVANIA 2race" ...cam asta am gasit pe google. In rest, eu nu am auzit nimic. nu cred ca e enduro transilvania ca zicea ca e numai cu concurenti romani... aia ce i-am vazut erau straini... aveau numarul ceva gen MS. 0435 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 nu cred ca e enduro transilvania ca zicea ca e numai cu concurenti romani... aia ce i-am vazut erau straini... aveau numarul ceva gen MS. 0435 O fi fost ceva excursionisti rebeli Si pe la mine au trecut acuma's 5 zile o trupa de 14 choppere cu numere de Austria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) O fi fost ceva excursionisti rebeli Si pe la mine au trecut acuma's 5 zile o trupa de 14 choppere cu numere de Austria. excursionisti straini ? ) . cam greu de crezut ca umbla in gasti de vreo 40-50 pe enduroaice de 600 . apropo. voi daca vedeti unu cu un motor dupa care iti intorci capul, deci motor frumos... il salutati? ) si daca da, cum il salutati? Editat Iunie 2, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 excursionisti straini ? ) . cam greu de crezut ca umbla in gasti de vreo 40-50 pe enduroaice de 600 .apropo. voi daca vedeti unu cu un motor dupa care iti intorci capul, deci motor frumos... il salutati? ) si daca da, cum il salutati? cu mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 excursionisti straini ? ) . cam greu de crezut ca umbla in gasti de vreo 40-50 pe enduroaice de 600 .apropo. voi daca vedeti unu cu un motor dupa care iti intorci capul, deci motor frumos... il salutati? ) si daca da, cum il salutati? Cu clanxonu...sau mai politicos cu flashu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) cu mana poi doar nu cu picioru. . asa cum saluti un prieten sau cu degetele in V... cum se saluta motociclistii?) eu ma refer,...atunci cand esti pieton.. apropo...e claxon ... nu vreau sa par ca si clodius sau cum e...care corecteaza greselile de ortografie..dar...nah.. Editat Iunie 2, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate