costin_owner Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 yamaha tzr astept shi eo da mai devreme de 10 sept in nici un caz in stock (in tara) este unu gri la bucuresti la yamaha dar ii lipseshte o carena nush...shi ala va fi disponibil tot dupa 10 sept cand au astia importurile , insa tot atunci o mai aduca shi alte tzr-uri... P.S: asha mi-au zis aia de la suzi de la ct acuma nush dak m-au mintit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 si cat costa exact? in lei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 (editat) ms costin... but WTF si TZR-ul are 1.3 kw ? ( vezi ca are 1.3kw limitat, delimitat trebuie sa aiba peste 4 kw chiar mai mult Editat August 28, 2006 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 si cat costa exact? in lei... 121 de milione costa fix in lei calculat la un curs de 35200 asha era atunci cand mi-a calculat mie nush la banca au ei raportat cursul.... 121 de milione costa fix in lei calculat la un curs de 35200 asha era atunci cand mi-a calculat mie nush la banca au ei raportat cursul.... lol ce fel am scris da intelegeti voi...scz all pt gresheli hai frate k tot mai mishto e rs-ul da cik au mia multe probleme astia de la aprilia cu acomodarea cu piaggio (pt cine nushtie aprilia a fost cump de piaggio) piese, distributie shi alta bomba k cik rs de 50 nu se mai produce shi de facut rost km greu, bani mai multi alea alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 ba cat regret ca am dat 100 pe scuterul meu cand puteam sa-mi iau frumusetea asta de TZR .Dar mi-o iau la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Mda, eu am dat 80 pe Speed Fight 2. Dar nu regret ca l-am luat, regret ca nu voi lua mai mult de 1500 euro pe el. Poate dupa ce termin cu tuningul voi lua putin mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 nu mai baga bani in el ca nu-i vei scoate...Eu nu vreau sa-l vand la anul cand voi trece la ceva cu viteze tocmai pt ca nu mai iau pe el cat merita.Mai bine il tin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 cat costa un piston + segmenti pt Piaggio Ciao PX ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 OVK, problema mea e ca TREBUIE sa-l vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 OVK, problema mea e ca TREBUIE sa-l vand. Tu ai luat nou scuterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 da...a fost cumparat nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Andreas_Krastl , cam ce probleme ai avut cu speedfight`u ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Andreas_Krastl , cam ce probleme ai avut cu speedfight`u ? ai spus ca ti sa stricat ce problema ai avut la el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 eu? mi s-a rupt cureaua de 2ori.. o data din cauza uzurii.. si o data din cauza rolelor de la variator, erau uzate in ultimu hal..... si contactu mai facea figuri, acum e ok. in rest.. nimic la motor sau mai grav asa... are 9800km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 eu? mi s-a rupt cureaua de 2ori.. o data din cauza uzurii.. si o data din cauza rolelor de la variator, erau uzate in ultimu hal..... si contactu mai facea figuri, acum e ok. in rest.. nimic la motor sau mai grav asa... are 9800km. cum dracu sa se uzeze rolele sau cureaua in mai putzin de 10.000 km??? eu am schimbat rolele pe la 17.000 km iar cureaua originala o am shi acum shi are putzin peste 20.000 km!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 asta chiar nu stiu,al meu e din 2002.....rolele nu erau originale.. erau unele de 9g , cele de la peugeot sunt de 7.5g .... si cureaua era uzata cand s-a rupt, era tocita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Andreas_Krastl , cam ce probleme ai avut cu speedfight`u ? Segmentii erau varza, si trebuia inlocuit pistonul. Dar daca tot l-am dus la service, m-am gandit sa-i schimb si toba, role, cureaua si, poate, carburatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 (editat) UAT?! Poi de cand il ai?Pe garantie schimbi toate chestile alea? P.S. Toba noua pt al meu costa la Peugeot 400 de euro !!!Nesanatosi la cap!Asa ca imi pun una Gianneli de la cpm si un filtru de aer sport malossi poate obtin si un sunet mai cat de cat! Si am mai observat ca (,) cu toba sparta consuma muuuult mai putin!Oare de ce? Editat August 30, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 (editat) chiar sunt curios..... cum dracu ai reusit sa spargi toba ?! e prima oara cand aud de asa ceva.... Editat August 30, 2006 de Sima7x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 Eram cu unu de vreo 78 kg in spate si am urcat un fel de bordura mai tare cum eram obisnuit s-o trec singur...am lovit cu partea unde intra in motor si s-a indoit acolo nasol si nu mai sta in motor.Se poate face... Tu l-aivopsit pe al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 am alunect cam acu o luna intr-o curba si m-am dus tarash... si s-a zgariat carena fatza, spate, jos si lateral.... acu e ca nou, aceeasi culoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 A iesit misto misto!Unde l-ai vopsit si cat te-a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 eu sunt din giurgiu... e un service tare aici.. sunt f priceputi ... l-am vopsit in proportie de 70% ..si mi-a luat 2mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 UAT?! Poi de cand il ai?Pe garantie schimbi toate chestile alea? Il am din noiembrie 2003. Pe banii mei il schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 si cat costa un set de motor 50cc ? cilindru+piston+segmenti+restu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate