Vizitator Terente Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Bidonul sa fie de Cola sau de Fanta?De cand am dat acul peste cap a iesit fum din vitezometru si sa cam afumat,cred ca de la bujie. Taci ma din gura, ai venit cu ieftineli din astea la mine aici? Tu stii cate borduri am facut io din bidon?Da tre sa sti sa le faci, daca nu stii nu iese nimic.Trebe sa nivelezi bine plasticul.Este cel mai bun, ca e flexibil si nu se mai sparge in veci! Da ma rog, fiecare cum stie mai bine. Hai noroi si asfalt uscat in fata roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Pe Soseaua Fundeni,sectorul 2 al Capitalei este filmat,de la Penny XXL Market pana la Institutul Oncologic a mers omu'. si cati km\metrii sunt? PS. nu`s din buc. Pe Soseaua Fundeni,sectorul 2 al Capitalei este filmat,de la Penny XXL Market pana la Institutul Oncologic a mers omu'. si cati km\metrii sunt? PS. nu`s din buc. Taci ma din gura, ai venit cu ieftineli din astea la mine aici?Tu stii cate borduri am facut io din bidon?Da tre sa sti sa le faci, daca nu stii nu iese nimic.Trebe sa nivelezi bine plasticul.Este cel mai bun, ca e flexibil si nu se mai sparge in veci! Da ma rog, fiecare cum stie mai bine. Hai noroi si asfalt uscat in fata roti! Scuze de dublu post de mai sus.Netu ii de vina. on. Si ce mai stii tu sa faci? Ti`a mai cazut relantiu in baia de ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Taci ma din gura, ai venit cu ieftineli din astea la mine aici?Tu stii cate borduri am facut io din bidon?Da tre sa sti sa le faci, daca nu stii nu iese nimic.Trebe sa nivelezi bine plasticul.Este cel mai bun, ca e flexibil si nu se mai sparge in veci! Da ma rog, fiecare cum stie mai bine. Hai noroi si asfalt uscat in fata roti! Poate ai facut nu te contrazic,dar nu cred ca din sticle de suc,am auzit ca din bidonul de Babanu iese super bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Poate ai facut nu te contrazic,dar nu cred ca din sticle de suc,am auzit ca din bidonul de Babanu iese super bord. Da, pai de la mine ai auzit, ca io am bordul la conserva din babanu. Io am pastrat tot bidonul ca arata mai cul si cand dau blana ma scuipa sticla in gura... Naspa e noaptea ca nu vad sa accelerez, ai idee daca o fi de la injectorul vhin jet ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Da, pai de la mine ai auzit, ca io am bordul la conserva din babanu. Io am pastrat tot bidonul ca arata mai cul si cand dau blana ma scuipa sticla in gura... Naspa e noaptea ca nu vad sa accelerez, ai idee daca o fi de la injectorul vhin jet ? Salut,nu te supara,sunt nou pe aici, scuterul ala Peugeot TSDI este Diesel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Salut,nu te supara,sunt nou pe aici, scuterul ala Peugeot TSDI este Diesel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Salut,nu te supara,sunt nou pe aici, scuterul ala Peugeot TSDI este Diesel ? E obligatoriu sa rad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 E obligatoriu sa rad? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 a-ti mai facut un post! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 a-ti mai facut un post! si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 daaa si eu gata k luam warn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 stie cineva unde as putea gasi un plastic de asta transparent pt runner? mi crapat si as vrea sa il schimb sa recapitulam stie cineva unde gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) Salut,nu te supara,sunt nou pe aici, scuterul ala Peugeot TSDI este Diesel ? Da frate!hai sa iti traduc :Turbo Super Diesel Intercur,a avut un tovaras cica ii consuma 1.7 la 200Km si fugea 105km/h blana. ps: cam nasol cu filtrul de polen,in romania e multe gaze. Editat Octombrie 1, 2008 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) Da frate!hai sa iti traduc :Turbo Super Diesel Intercur,a avut un tovaras cica ii consuma 1.7 la 200Km si fugea 105km/h blana. ps: cam nasol cu filtrul de polen,in romania e multe gaze. Super,o sa imi cumpar si eu un Peugeot din asta forta jetului. Terente,ce vrei tu pana la urma ? Editat Octombrie 1, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) Terente isi cauta dragostea pe net, sa decis el sa caute mai intai la scooter mania poate poate da de vre-o ...scutericista. Editat Octombrie 1, 2008 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Are fetish-uri,nu vezi in avatar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Da....cu purcele blonde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serjan21 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) salut tuturor mah vreu sa iau un scuter in rate si destul de ieftin ( 20mil -25mil) din SUCEVA .... shtie cnv unde pot gasi ashe cv ...ca yo nu stau acolo ci in dorohoi si ash vrea sa shtiu dca sunt ashe cv ... sh oricum nu vreu puternice ... va ro sa ma contactatzi pe id-ul sergan_21_axel sau aici pe forum:) va multumesc Editat Octombrie 2, 2008 de serjan21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nigh7ang3l Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) un scuterist mai are loc aici ? sunt din iasi ... anul asta nici macar motorock nu s-a mai organizat din lipsa de fonduri poate organizam o intalnire si prin partea asta ... ps: apropo de cursul de legislatie .. am inteles ca din toamna asta se va schimba acea adeverinta data de scoala de soferi ... cik va trebui dat testul la politie ... si va include si o poza a titularului ... din motive de autenticitate ... nu de alta dar am inteles ca baietii incep sa-si listeze singuri acasa acele adeverinte .. Editat Octombrie 2, 2008 de nigh7ang3l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Super,o sa imi cumpar si eu un Peugeot din asta forta jetului.Terente,ce vrei tu pana la urma ? Eu as vrea BAN pentru el :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Eu as vrea BAN pentru el :) Cu ce team jicnit fratica de-mi arati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Cu ce team jicnit fratica de-mi arati ? " " pt. ca va bateti joc de sectiunea asta ... "scooter mania" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 " " pt. ca va bateti joc de sectiunea asta ... "scooter mania" Bai, eu am incercat sa ajut, nu stiu daca ai observat....de ce ma bagi in oala cu toti aicea? In fine, nu va mai deranjez, ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate