CzCustoms Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 trage super dupa ce am schimbat jigleru si filtru,, doar in viteza nu am castigat nimik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 dar de asta ce zici ? http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto :( ?Care o segmenteaza? am murit de ras cand l-am citit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Azi am dat examen(prima data)...pentru a1.Am facut 21 de puncte(senzational!!!foarte tare ~x( ).Mi-au spus cei de acolo ca de maine o sa se dea si la noi examinarea pe touchscreen.Eu stiu ca in alte orase deja s-a pus in functiune noul sistem(sa ne f*tem in tot sistemul romanesc).Ati dat careva examenul pe calculator?Daca da,cum a fost cu programarea,cum au fost intrebarile...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Capjuna Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Azi am dat examen(prima data)...pentru a1.Am facut 21 de puncte(senzational!!!foarte tare ~x( ).Mi-au spus cei de acolo ca de maine o sa se dea si la noi examinarea pe touchscreen.Eu stiu ca in alte orase deja s-a pus in functiune noul sistem(sa ne f*tem in tot sistemul romanesc).Ati dat careva examenul pe calculator?Daca da,cum a fost cu programarea,cum au fost intrebarile...? nu stiu pt A1 dar cert pt B s.a bagat pe calculator de 2-3 sapt pe putin!! si P.S: multumesc scuteristilor de pe acest forum care m,au ajutat!!in afara de Vladut!! foarte foarte foarte "uniti" sunteti!!!iac... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 multumesc scuteristilor de pe acest forum care m,au ajutat cu ce sa te ajutam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) Bordul electronic se poate repara? Imi arata cateva cifre de la kilometrii scuterului iar benzina nu imi mai arata. Ps. bordu ii de la ovetto MBK. Editat Octombrie 16, 2008 de ionel_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) [...] double post Editat Octombrie 16, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 cu ce sa te ajutam ? cu asta am si eu nevoie de ajutor va rog!!daca am schimbat culoarea la scuter,unde trebuie sa ma duc sa.mi schimbe talonul si de ce acte am nevoie,cat trebuie sa platesc!!! multumesc mult!!asfalt uscat!!! nu stiu pt A1 dar cert pt B s.a bagat pe calculator de 2-3 sapt pe putin!! si P.S: multumesc scuteristilor de pe acest forum care m,au ajutat!!in afara de Vladut!! foarte foarte foarte "uniti" sunteti!!!iac... asfalt uscat N-are rost sa te enervezi, aici slabe sanse sa gasesti pe cineva serios Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Azi am dat examen(prima data)...pentru a1.Am facut 21 de puncte(senzational!!!foarte tare ~x( ).Mi-au spus cei de acolo ca de maine o sa se dea si la noi examinarea pe touchscreen.Eu stiu ca in alte orase deja s-a pus in functiune noul sistem(sa ne f*tem in tot sistemul romanesc).Ati dat careva examenul pe calculator?Daca da,cum a fost cu programarea,cum au fost intrebarile...? deci in legatura cu programarea trebuie sa te duci personal la politie si sa depui dosarul. sunt cateva intrebari specifice categoriei A si restul sunt cala cat B. succes si asfalt uscat P.S.: Si eu am dat sala de 3 ori si a 3 oara am luat.Si azi am avut si poligonul si normal k am reusit si cred ca maine ma duc sa imi iau plasticul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deputamadre Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) Ieri 16-octombrie-2008 ora 11:00 pe soseaua Antiaeriana din Bucuresti , pe sensul de mers catre Piata 13 Septembrie, conduceam un scuter Peugeot Vclic cu 40-50Km/h. Ajuns in apropierea unei treceri de pietoni inaintea careia era parcat un autoturism , am observat un pieton angajat in traversare. Am oprit la timp iar acesta a incercat sa-si continue traversarea. Era un pensionar spre norocul lui si spun asta pentru ca nu putea sa mearga prea repede. La 2-3 secunde dupa ce am oprit am fost lovit din spate de catre un taximetrist cu o Dacia Logan Nr. de inmatriculare B-46-MOY. Am fost practic spulberat si aruncat prin aer cativa metri iar scuterul a fost imprastiat pe vreo 10 metri. Retineti un lucru , cu frana apasata la maxim , taximetristul a trecut peste trecerea de pietoni (marcata si cu indicator vizibil de la cel putin 200m). Epilog : Eu m-am ridicat de jos avand doar jacheta din piele murdara Batranul pensionar a scapat neatins pentru ca nu a apucat sa ajunga in fata mea Dacia logan are toata fata distrusa Scuterul ...No Comment Casca mea sparta in bucati Am sa scanez pentru voi procesul verbal intocmit de politie cu privire la accident si am sa fac niste poze cu scuterul. Concluziile le trageti voi.... Editat Octombrie 17, 2008 de deputamadre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) Acelasi lucru l-am patit si eu acum vreo 2 luni la intersectia mare de la Cora Pantelimon,chiar inainte de rond,cum veneam dinspre Morarilor,am oprit la trecere si m-a lovit din spate un Renault Clio 3. Aveam SR-ul atunci,scuterul a fost "impins" 3-4 metrii,pentru ca era foarte greu(110kg). Eu nu am avut nici o zgarietura. Scuterul: Carenele de pe partea dreapta foarte putin zgariate,si amortizorul indoit. Masina care m-a lovit: Bara facuta praf. Editat Octombrie 17, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Salutare,cine face comanda sau stie cum pot cumpara de pe SCOOTER CENTER...am incercat cu card dar nu vrea(ca pe easyparts)..ma interesa un amortizor...asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Ieri 16-octombrie-2008 ora 11:00 pe soseaua Antiaeriana din Bucuresti , pe sensul de mers catre Piata 13 Septembrie, conduceam un scuter Peugeot Vclic cu 40-50Km/h. Ajuns in apropierea unei treceri de pietoni inaintea careia era parcat un autoturism , am observat un pieton angajat in traversare. Am oprit la timp iar acesta a incercat sa-si continue traversarea. Era un pensionar spre norocul lui si spun asta pentru ca nu putea sa mearga prea repede. La 2-3 secunde dupa ce am oprit am fost lovit din spate de catre un taximetrist cu o Dacia Logan Nr. de inmatriculare B-46-MOY. Am fost practic spulberat si aruncat prin aer cativa metri iar scuterul a fost imprastiat pe vreo 10 metri. Retineti un lucru , cu frana apasata la maxim , taximetristul a trecut peste trecerea de pietoni (marcata si cu indicator vizibil de la cel putin 200m). Epilog : Eu m-am ridicat de jos avand doar jacheta din piele murdara Batranul pensionar a scapat neatins pentru ca nu a apucat sa ajunga in fata mea Dacia logan are toata fata distrusa Scuterul ...No Comment Casca mea sparta in bucati Am sa scanez pentru voi procesul verbal intocmit de politie cu privire la accident si am sa fac niste poze cu scuterul. Concluziile le trageti voi.... Sper ca o sa iti plateasca scuterul de nou, bine ca nu ai patit nimic grav tu ... asteptam pozele cu scuteru si procesul verbal a si...nu prea e bine unde ai postat aici e topic dedicat CSR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=50146 ...imi vand scuterul...daca e interesat cineva...ast un semn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 este vreo solutie cu care se spala buretele de la filtru de aer? :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 (editat) ~~ scz de dpost ... netu :| Editat Octombrie 19, 2008 de all3x4cs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 este vreo solutie cu care se spala buretele de la filtru de aer? :-s da. apa+detergent, sapun, sampon + ce vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 da. apa+detergent, sapun, sampon + ce vrei tu. am mai facut asa ceva si dupa ce l-am pus sus suna urat...alta metoda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 (editat) am mai facut asa ceva si dupa ce l-am pus sus suna urat...alta metoda? inainte sa il speli... era ulei mult pe filtru ? daca era ... incearca sa bagi buretele in ulei si sa il storci bine. sau dai cu sprei . stiu ca este gen sprei lubrifiant care "unge" putin filtru. pentru alte pareri-sfaturi consulta topicul "CUM CURAT FILTRUL DE AER" Editat Octombrie 19, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 inainte sa il speli... era ulei mult pe filtru ? daca era ... incearca sa bagi buretele in ulei si sa il storci bine. sau dai cu sprei . stiu ca este gen sprei lubrifiant care "unge" putin filtru.pentru alte pareri-sfaturi consulta topicul "CUM CURAT FILTRUL DE AER" sa nu cumva sa il dati cu spray de ala pentru filtru eu am patit-o ..... nu imi mai tragea aer a trebuit sa imi cumpar alt burete ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 am rezolvat ... acum alta problema am pus un filtru nou... inainte aveam unul RMS si acum am pus Malossi. problema mea e ca acum suna (nu radeti) ca un porc, adica GROHAIE (fara exagerari). daca modific debitul a/b se modifica si sunetul? ca la cum suna acum nu l-as scoate din curte ca rade lumea de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 am rezolvat ... acum alta problema am pus un filtru nou... inainte aveam unul RMS si acum am pus Malossi. problema mea e ca acum suna (nu radeti) ca un porc, adica GROHAIE (fara exagerari). daca modific debitul a/b se modifica si sunetul? ca la cum suna acum nu l-as scoate din curte ca rade lumea de mine exact asa face si a meu fara filtru regleaza carburatoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 incerc maine ... sper sa mearga ca ma dispera cum grohaie si nu numai pe mine si pe vecini etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 incerc maine ... sper sa mearga ca ma dispera cum grohaie si nu numai pe mine si pe vecini etc Acu cateva zile am curatat si eu buretele , si l-am ambalat fara capacul de la filtru ... Schimba foarte mult sunetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 ieri am vazut ca e plin de ulei si m-am hotarat sa-l spal. l-am bagat in motorina (multi ziceau ca asa iese uleiul din el) si dupa ce l-am uscat suna mult mai bine da' inca tot se aude grohaitul ala :| incerc maine sa vad ce reusesc daca nu il duc la ceva service... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate