OVK Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 (editat) in jur de 200 de euro...si toba 400 Cretinii drq... Editat August 30, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 nu cred ca vorbesti serios parca la malossi alea de 70cc sunt 200 euro ) ..... care stiti preturi la seturi motor 50cc? nu conteaza firma.... ma intereseaza ca poate il pregatesc la iarna pentru vara viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 Chiar atat e la Peugeot.M-am interesat. Eu am alta problema.kktii astia de la politie nu vor sa-mi dea dovada pt casco ca n-am permis dupa ce mi-au zis ca e motociclu si nu-mi trebuie.Ce drq sa fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 roaga pe cineva din familie sau vrun prieten care are A, sa se duca la politie cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Chiar atat e la Peugeot.M-am interesat. Eu am alta problema.kktii astia de la politie nu vor sa-mi dea dovada pt casco ca n-am permis dupa ce mi-au zis ca e motociclu si nu-mi trebuie.Ce drq sa fac? Asa am patit si eu cu astia de la politie: dupa ce mi-au spus ca nu am nevoie de carnet de conducere erau sa ma amendeze Fa cum ti-a zis sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 asa o sa fac...am gasit pe cineva dar sa vad cand are timp.Intre timp s-a fisurat si cilindru acolo unde intra toba si ca sa-l schimb trebuie tot setu' motor GO CASCO GO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 ce mah trebe sa schimbi setul motor,ai mah si tu grija de el ca altfel numai prin servicer-uri o sa-l tii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 Pai carcasa aia numa' cu setu motor vine :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 (editat) si oricum vine iarna , asa ca nu o sa te oftici prea rau ca e in service p.s. de data asta fa-i rodaju cum trebuie, ca o sa-ti multumeasca mai incolo Editat Septembrie 1, 2006 de Sima7x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 (editat) ce o tot tineti pe a voastra cu tinutu in service ma?Intr-o zi vine setul si in aceeasi zi mi-l monteaza.La noi nu e ca la voi in bucale ma De data asta il fac ca la carte.Slava domnului ca dureaza doar 150 km (rodajul ) Editat Septembrie 1, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 De data asta il fac ca la carte.Slava domnului ca dureaza doar 150 km (rodajul ) 150 ??? eu stiu ca un rodaj tine cel putin 200 de km, si recomandat este 500 de km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 cum doar 150km.probabil ca nu iti schimba setul motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 din cate am observat la OVK totul e pe dos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 asa mi-au zis...sa-i fac rodaj macar 150 km .Dar m-am gandit si le spun sa monteze doar cilindru (carcasa aia care s-a spart) si segmentii,pistonul si restul sa le lase pe cele vechi si astea le tin de rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 ca tot veni vorba mai demult.. ca din septembrie asa ,ca asa... pana la urma acuma trebuie permis de conducere a1. pe un scuter de 49cmc? trebuie inmatriculat? as vrea sa mi iau un scuter ! dar nu stiu.. unii zic asa altii altfel.. cum e pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 ca tot veni vorba mai demult.. ca din septembrie asa ,ca asa... pana la urma acuma trebuie permis de conducere a1. pe un scuter de 49cmc? trebuie inmatriculat? as vrea sa mi iau un scuter ! dar nu stiu.. unii zic asa altii altfel.. cum e pana la urma? scuterul trebuie inmatriculat,si dupa aia poti sa mergi fara carnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Dar sa ai grija cum conduci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 ba,unde mi-a disparut un post? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 ba,unde mi-a disparut un post? si a meu s-a dus... la o bere cu postu' tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 pana acum cred ca sunt muci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 (editat) Nici acum nu mi-e gata scooterul. Ma duc maine sa-i platesc tipului de la service 150 euro pentru toba. Numai ca, chiar nu stiu daca are rost sa schimb segmentii si pistonul daca oricum vreau sa-l vand Editat Septembrie 6, 2006 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Nici acum nu mi-e gata scooterul. Ma duc maine sa-i platesc tipului de la service 150 euro pentru toba. Numai ca, chiar nu stiu daca are rost sa schimb segmentii si pistonul daca oricum vreau sa-l vand da ce a patit scuterul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Nici acum nu mi-e gata scooterul. Ma duc maine sa-i platesc tipului de la service 150 euro pentru toba. Numai ca, chiar nu stiu daca are rost sa schimb segmentii si pistonul daca oricum vreau sa-l vand daca il aduci intr-o stare f buna o sa poti sa il dai cu un pret bun, sa nu iesi f mult in pierdere. eu asa cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 exterioru sa fie bun ca daca prinzi unu neavizat n-ai treaba.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 da ce a patit scuterul tau? L-am forjat prea tare, asta e problema principala. Intr-o zi, ma plimbam, mai aveam vreo 7 km pana acasa-mersesem deja 20- si deodata, fara sa ma avertizeze , mi s-a oprit in mijlocul drumului. Dupa lungi incercari(si cam juma' de ora ) am ajuns acasa, ca a doua zi sa pot merge la service daca il aduci intr-o stare f buna o sa poti sa il dai cu un pret bun, sa nu iesi f mult in pierdere. eu asa cred... Va fi in stare foarte buna...am dat o tura scurta cu noua toba montata; merge bine, iar cu segmetii+pistonul shimbat va merge foarte bine, doar ca (@costin_owner) are 2 zgarieturi, dar nu sunt asa grave Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate