redeye Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Nu l-am delimitat ca cica pierd garantia. Ma gandeam sa fac macar 5000 km cu el sa fiu sigur ca nu are defecte ascunse si la urma cred ca o sa-l delimitez (sper sa fie de acord ai mei ) tre sa ai acord de la tot familionul sa delimitezi propriul scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 daca e din banii lu taticu .. DA .. altfel .. cox frate k doar suntem in romanica si le vindem apoi la fraieri..asa e la noi (doamneee) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 lasati-le ma limitate,sunt prea periculoase altfel ptr voi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 reverse nu te-am prins azi cu 10 m de cand ai plecat de la bloc de acolo eram 3 baietzi in stanga cum ai coborat de acolo nu ai parcat unde parcai de obicei k au pus astia borduri peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 reverse nu te-am prins azi cu 10 m de cand ai plecat de la bloc de acolo eram 3 baietzi in stanga cum ai coborat de acolo nu ai parcat unde parcai de obicei k au pus astia borduri peste tot da bagamiash p... in bordurile lor , trebe sa le sar aiurea acuma ... cand ma mai vezi tzipa dracu,zi ca esti maestruCopil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 lasati-le ma limitate,sunt prea periculoase altfel ptr voi ... aoleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 uite ca si forumul Scooter mania este important.. spre surpinderea mea am vazut ca pagina pe care o vizualizam eu o vedea si un user pe nume Admin . mai multe detalii in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 uite ca si forumul Scooter mania este important.. spre surpinderea mea am vazut ca pagina pe care o vizualizam eu o vedea si un user pe nume Admin . mai multe detalii in poza UAU frate cat de tare vezi ca...aproape zilnic il "ginesc" p-aicea ... incearca sa primeasca sfaturi dalea smechere de la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 sal all un nou website pt SCUTERISTI a aparut in sfarsit a facut cineva o treaba buna cu un forum pt scutere www.scuterist.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 sal all un nou website pt SCUTERISTI a aparut in sfarsit a facut cineva o treaba buna cu un forum pt scutere www.scuterist.ro inregistrati-va si voi sa fim cat mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 inregistrati-va si voi sa fim cat mai multi! da si poate asa scapam de screeky care posteaza acelasi lucru pe toate topicurile de 2 zile screeky ce-ai ma,ai baut?sau e de la viteza prea mare pe care o prinzi cu kitu ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 (editat) mai e pana la craciun Editat Iunie 14, 2007 de alby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 (editat) Acum daca tot am si eu un scuter care merge(repede, adica delimitat partial)...cine imi da si mie setul de stickere cu csr.....alias...mariusjml...cineva....cand? cum? unde?.....nu de alta dar vineri plec la mare si iau si scuteru cu mine...si sa vada lumea in vama ca sunt in club...adica sa fac reclama bunelor maniere.....si nu mai mergeti asa repede...sa nu ne pierdem pe lumea ailalta keloo shh nu mai tipa pe forum ca ai scooteru delimitat ,ca dupa aia bate la mine la usa lumea sa delimitez scootere hihi plus ca te ia la intrebari agent ALIAS PS nu te-am vazut la intrunirea de la arc pt un ultim omagiu celor care nu mai sunt printre noi in afara de mine si Marius JML si atentiee pana si Reverse a fost !!!RUSINEEE CSR !!!!!!!!!!!!!!!!! pt neprezentae huaaaa se vede cat de uniti suntem daca mor eu maine nust daca voi vedea 2-3 la inmormantarea mea asa ne avem noi ???!? ce solidaritate e asta unii sunt scuzati ca nu au fost in bucuresti dar se stia de 1 sapt de chestia asta sal all sunt foarte dezamagit Editat Iunie 14, 2007 de scr33ky2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 in afara de mine si Marius JML si atentiee pana si Reverse a fost !!!RUSINEEE CSR !!!!!!!!!!!!!!!!! Da ma,rusine sa va fie Cum adica ma "PANA si Reverse a fost"??? Pai cand mergeam eu la dastea nici macar nu intrase gopop pe piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 da mai reverse scz da u esti cu astia mai mari etc.. nu te dai cu astia mici ca nu ai timp oricum mai zile si tu ca eu m-am saturat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Stikerele cu CSR se cumpara de la mine contra sumei de 10 ron, bani cu care se face gratar. Asa ca faceti prezenta de duminica la circ, ora 14:00 si se va rezolva pe loc. Pentru cei care au lipsit la intalniri: pretul real al unui stiker este de 0.7 RON (sau ceva de genu' asta), dar am stabilit pretul de 10 ron/ buc ca sa nu imi fac eu gaura in buget, ca doar eu am achitat comanda si daca vindeam la pretul real............mai scoteam banii peste 3 ani. P.S.: Nu oricine are dreptul de a intra in CSR. Conditii de aderare: -casca de protectie (pe cap, nu in alta parte), bune maniere, mers civilizat in trafic (fara atatea claxoane, ca doar nu suntem la tara), pastratul distantei fata de cel din fata, respectiv cel din spate, folosirea semnalizatoarelor, incadrarea corecta pe banda de mers (nu mai mult de 2), venirea la intalnirea saptamanala (se mai accepta si absente, dar nu exagerat)...................acrobatiile le pastrati pentru acasa.....................etc. Pentru cei care nu sunt din Bucuresti banuiesc ca se vor face cateva exceptii, dar mai trebuie discutat. Sper ca m-am facut inteles. Asfalt uscat tuturor si sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 nu te dai cu astia mici ca nu ai timp + ca va deplasati intr-un mod "trist" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Da ma,rusine sa va fie Cum adica ma "PANA si Reverse a fost"??? Pai cand mergeam eu la dastea nici macar nu intrase gopop pe piata da mai deci scz! facusem o legatura mica atunci cand m-a certat alias cand eram cu scooteru in reparatii ca de ce nu vin " ca pana si clipcea a venit pe bicicleta " si m-a durut m-a lovise sub centura facusem o mica paralela sper ca nu ramai sup pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 keloo shh nu mai tipa pe forum ca ai scooteru delimitat ,ca dupa aia bate la mine la usa lumea sa delimitez scootere hihi plus ca te ia la intrebari agent ALIAS PS nu te-am vazut la intrunirea de la arc pt un ultim omagiu celor care nu mai sunt printre noi in afara de mine si Marius JML si atentiee pana si Reverse a fost !!!RUSINEEE CSR !!!!!!!!!!!!!!!!! pt neprezentae huaaaa se vede cat de uniti suntem daca mor eu maine nust daca voi vedea 2-3 la inmormantarea mea asa ne avem noi ???!? ce solidaritate e asta unii sunt scuzati ca nu au fost in bucuresti dar se stia de 1 sapt de chestia asta sal all sunt foarte dezamagit recunosc....guilty as charged....dar daca ai veni si ai vorbi cu sefii mei poate as mai reusi...m-am chinuit sa termin treaba doua saptamani...si ai vazut si tu ce greu am scapat sa delimite........pardon....sa repar am vrut sa zic....scuterul Oricum sunt cu sufletul alaturi de cei cazuti la datorie.....mai ales ca pe unii am avut onoarea sa-i cunosc.... Va astept la mare pe cei interesati saptamana viitoare pentru o baie in apa marii........iar in weekend-ul viitor la o plimbare cu parapanta...care aveti sange...(tot la mare...vama veche) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 recunosc....guilty as charged....dar daca ai veni si ai vorbi cu sefii mei poate as mai reusi...m-am chinuit sa termin treaba doua saptamani...si ai vazut si tu ce greu am scapat sa delimite........pardon....sa repar am vrut sa zic....scuterul Oricum sunt cu sufletul alaturi de cei cazuti la datorie.....mai ales ca pe unii am avut onoarea sa-i cunosc.... Va astept la mare pe cei interesati saptamana viitoare pentru o baie in apa marii........iar in weekend-ul viitor la o plimbare cu parapanta...care aveti sange...(tot la mare...vama veche) Vino si tu duminica la intalnire, ca tocmai vroiam sa discutam o plecare la mare (fara scutere) si poate ne dai detalii deparapanta aia ca deja salivez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xbitzux Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 super campanie destinata educarii conservarilor http://www.220.ro/Uitati_va_de_2_ori_dupa_...ntent11587.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Poi de la cine tre ca cumpar si eu stickerele pana la urma...va rog, le vreau si eu ramburs la posta...dati-mi si mie PM, cine poate sa imi trimeata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 Stie careva de unde/de la cine as putea sa fac rost de un silencer pentru o toba Leo Vince TT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 vb cu marius JML Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 da mai deci scz! facusem o legatura mica atunci cand m-a certat alias cand eram cu scooteru in reparatii ca de ce nu vin " ca pana si clipcea a venit pe bicicleta " si m-a durut m-a lovise sub centura facusem o mica paralela sper ca nu ramai sup pe mine Bicicleta ,nebicicleta io ma plimb cu astia mari Tu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate