skvj Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Stie cineva de accidentul de ieri de la iesire din Piatra Neamt de podul de la iesire? Am auzit de la un coleg ca un tip cu Suzuki a facut contact cu 2 masini. Despre starea motociclistului stiu doar ca "mai dadea putin din maini". Cine stie mai multe sa zica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) nu la Piatra! la Tg Neamt a fost aseara cu un Suzuki GSX-F. intra la sectiunea de Neamt si intreaba. cine a trecut pe acolo mi-a zis ca motorul e farmat, contact cu o platforma parca. mai multe nu stiu. pe tip il stiu si nu e vitezoman sau kamikaze. daca aud altele, te anunt Editat Septembrie 23, 2010 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 23, 2010 Autor Share Postat Septembrie 23, 2010 Eu doar am transcris relatarile unui coleg ce a trecut pe acolo ieri, imediat dupa accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDrEi# Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Dati mai multe detalii va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 24, 2010 Autor Share Postat Septembrie 24, 2010 Asta e tot ce stiu: motociclistul a virat stanga, deci a taiat calea unuia cu masina, a fost lovit, apoi a ricosat in alta masina si am impresia ca a ramas prins pe capota. Cum ziceam, "mai misca din maini". Asta e absolut tot ce stiu. A, mai stiu ca s'a auzit si o bubuitura mare in momentul impactului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDrEi# Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Asta e tot ce stiu: motociclistul a virat stanga, deci a taiat calea unuia cu masina, a fost lovit, apoi a ricosat in alta masina si am impresia ca a ramas prins pe capota. Cum ziceam, "mai misca din maini". Asta e absolut tot ce stiu. A, mai stiu ca s'a auzit si o bubuitura mare in momentul impactului. Dar mai exact,unde s-a intamplat asta?In targu Neamt sau Piatra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 24, 2010 Autor Share Postat Septembrie 24, 2010 Nu stiu exact acum ... "la iesire, langa pod". Cred ca Piatra Neamt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 la iesire din Targu Neamt langa podul de peste Ozana cum te indrepti spre Piatra. baiatul stiu ca e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate