Moshu Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Cativa narozi din TM am hotarat sa luam Transfagarashanu la batucit in 8 Sept. Daca mai are careva chef... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stiuc Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 e super ideea ta!!!!!sper sa pot veni si eu!o sa mai aduc pe cineva,sa fim mai multi ca asa e frumos. pana atunci sa ai viata! numai bine rau la nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Daca nu iesi prea pe coclaua cu XR-ul m-as baga si eu. Mai vb la Roma azi... sau tot pe forum daca nu vii. Sper sa nu ninga sau mai rau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moshu Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 Ideea de baza e sa mergem cat mai multi. Zilele astea o sa definitivam traseul. Nu va fi un traseu OFFRoad, dar nici direct Timisoara-Sibiu-Transfagarasan-CurteaDeArgesh... Va fi ceva de genul Timisoara-Buzias-Resita-Caransebes-Hateg-Petrosani...Urcam spre Transfagarashan...si mai vedem. Cine vrea sa vina, sa lase un mesaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Daca o sa am bani o sa vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moshu Postat August 29, 2006 Autor Share Postat August 29, 2006 Daca mai e careva interesat de miscarea asta sa dea un msg. Sa vedem cati ne strangem pana la urma. Si sa vedem cum o sa fie vremea, ca daca o tine tot asa o sa inchida astia transfagarashanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Vremea se anunta buna >> http://romanian.wunderground.com/cgi-bin/f...ast?query=sibiu << si, conform planului strategic schema treishpe, diliii din Mures vor ataca si ei in pluton de patru de pe frontu' nordic, in data de 9... hai bafta, asfalt uscat si sa ne vedem pe sus (acu' nu chiar sus de tot, ca mai avem zile de trait si kilometri de batut! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 am fost eu vineri shi o fost superba vremea!!! in august ( acum vreo 2 saptamani ) a fost frig shi ceatza!!! asfalt uscat shi drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate