knox Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 (editat) Merg si eu cu pasagera. Sper sa nu fie prea frig spre sighisoara. Abia astept sa testez manerele incalizate Bdw.. cate moto sunt in total pt plimbarea sighisoara? Editat Septembrie 24, 2010 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Septembrie 24, 2010 Autor Share Postat Septembrie 24, 2010 knox: 3 de care stiu: varadero- mihai, vstrom- marius si eu rt200 otto: iti trimit nr meu pm iar tu trimite-mi pe al tau prin sms sau pm. daca vom manca la sighi te sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 cu balaurele vorbeam, ca zicea sa mergem impreuna dar ei vor pe cheia. nu stiu cu masa, eu pot sa rabd, cum or sa vrea asa vom face. nu-i bine sa rabzi,poti sa faci icter. drum bun sa aveti! Mesaj completat knox:3 de care stiu: varadero- mihai, vstrom- marius si eu rt200 otto: iti trimit nr meu pm iar tu trimite-mi pe al tau prin sms sau pm. daca vom manca la sighi te sun. ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 fiindca daca stateati la masa in sighi, poate eram si eu prin zona.terasa jo e super, in centru.mancati acolo si stati la suc/inghetata in sibiu, in piata mare salut dom doctor, noi ne stim din tura de la castelul huniazilor: io sunt ala in tricou alb de langa tine,,, lasa-mi si mie nr tau, poate ne vedem in sighisoara marius 0722564401 sau 0745871414 eu merg pe traseul propus de doru, 08 30 la benzinaria mol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 salut dom doctor, noi ne stim din tura de la castelul huniazilor: io sunt ala in tricou alb de langa tine,,, lasa-mi si mie nr tau, poate ne vedem in sighisoara marius 0722564401 sau 0745871414 eu merg pe traseul propus de doru, 08 30 la benzinaria mol te salut, stiam.ai pm.salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 hai dorule, pregateste-te, incalzeste motorul,,, tot in casa tii mobra ? vremea e buna, putin innorat pe alocuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Aveti grija ca ploua la Sinaia si posibil si spre Brasov. Drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Aveti grija ca ploua la Sinaia si posibil si spre Brasov. Drum bun. la mures e vremea buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 va astept pe la Busteni, la XCOUNTRY, poate va opriti la un suc si un mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Septembrie 25, 2010 Autor Share Postat Septembrie 25, 2010 am venit, a fost nasol pana la bv, ploaie si aglomerat. dupa bv soare. am fost la praid la un fel de balci de sarmale. am ceva poze, sa vad ce a iesit, le pun la foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate