razxrr Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Salut! Amortizorul meu este destul de rigid pe compresie si scartaie la revenire. M-am jucat si cu reglajele si nu prea raspunde cum trebuie. Este un Sachs de pe Husqvarna TE510 2008. Stie cineva unde se poate repara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 (editat) Incearca la MANDULA MX Miercurea Ciuc Eu am servisat la ei si sunt multumit. Rapid si la pret bun. Editat Septembrie 26, 2010 de aplesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 la doru husaberg - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Mai poti incerca si la TCS Ciolpani, caci acolo am inteles ca isi incarca si Dorul de la HUsaberg amortizoarele. Vorbeste cu Pinochio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 (editat) Salut! Amortizorul meu este destul de rigid pe compresie si scartaie la revenire. M-am jucat si cu reglajele si nu prea raspunde cum trebuie. Este un Sachs de pe Husqvarna TE510 2008. Stie cineva unde se poate repara? 0753693812 Florin Tirs , Cluj-Napoca El te poate ajuta cu amortizorul spate , da un telefon si iti v-a explica exact cum si cat de complet iti poate servisa telescopul. Eu am apelat la el in mijlocul sezonului , timpii si increderea mi s-au imbunatatit , mai ales pe probele speciale. Spor , Catalin Editat Octombrie 19, 2010 de ktmboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu oancea Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Daca nu ai rezolvat problema te sfatuiesc la Tg-Mures Pop Florian tel. 0762254472 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_84 Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 se poate face f usor si noi deja suntem obisnuiti cu amortizoarele sachs, il trimiti la mures la motoplus paneuro (importatorul husky) si acolo florian il face ca nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate