Byker_boy Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 salutare!!! Ma tot gandesc , credeti ca se poate pune pe o jawa de350 din 90 , un motor de kawasaki/ yamaha... ceva de prin 82-86? ma gandeam ca alea sunt mult mai bune, in 4 timpi, consuma mai putin... ar fi interesant. Apropo, sunt pe cale sa achizitionez o jawa din 90 reconditionata cu aprindere electronica..etc. sa spunem ca este in stare perfecta si cu acte, se merita sa dau 250 E pe ea? as gasi ceva mai bun? adica... as fi fost mai fericit daca as fi gasit ceva in 4 t de prin 80 decat asta din 90. dar... nu stiu ce sa fac...si nici nu gasesc altceva. Astept parerile voastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 era in timisoara unu de genu acum cativa ani cu un motor de yamaha xs 400 Mesaj completat http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto ai in link-ul asta si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Septembrie 27, 2010 Autor Share Postat Septembrie 27, 2010 era in timisoara unu de genu acum cativa ani cu un motor de yamaha xs 400Mesaj completat http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto ai in link-ul asta si poze Ms . Super motorul. Oare l-o fi dat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 A mai fost si un IJ cu motor de suzuki de 450, dar itp nu iti da nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Mrege si motor de Honda CB 400N. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) Ms . Super motorul. Oare l-o fi dat ? il intreb pe om....si te anunt sa dat Editat Septembrie 28, 2010 de bach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twotimer Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 sal,mam gandit sa pun si eu p ij-ul meu un motor de virago,dar nu gasesc nici la dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) sal,mam gandit sa pun si eu p ij-ul meu un motor de virago,dar nu gasesc nici la dracu cu v-uri e mai complicata povestea plus ca daca nu te axezi pe modelul de 125-250 nu prea merita cele de la 535 in sus sunt pe cardan Mesaj completat cel mai fiabil e ceva monocilindric sau nah twin de honda cb pana in 500cmc......da nah poate ramai cu el in stadiu de experiment ca nu stiu daca il omologheaza astia cu schimbari de genu......asta ce l-am pus eu stiu ca avea ok actele si se umbla cu el seria de pe motorul ala de yamaha era trecuta in acte si din cate stiu nu cu manarii sa dat si la bani de nimic 900lei .....cu greu Editat Septembrie 28, 2010 de bach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) era in timisoara unu de genu acum cativa ani cu un motor de yamaha xs 400Mesaj completat http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto ai in link-ul asta si poze a ajuns la mine, are omologare individuala. in afara de cadru, rezervor, sa, aripa spate, semnale, far, bascula si tobe, este XS400 2A2. Mesaj completat sal,mam gandit sa pun si eu p ij-ul meu un motor de virago,dar nu gasesc nici la dracu virago de 250 poate, ca de la 535 sunt toate pe cardan, deci e nevoie si de bascula... Editat Septembrie 28, 2010 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Atata timp cat motorul donator nu are putere mai mare ca cel de pe Jawa, se poate inmatricula. Daca e mai puternic atunci, cum spunea si Pedros, adio inmatriculare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Septembrie 29, 2010 Autor Share Postat Septembrie 29, 2010 il intreb pe om....si te anunt sa dat nasol:( Mesaj completat In schimb am gasit o nepra la 10 mil . dar... si asta are probleme ... cine o vinde nu e proprietar si a pierdut cartea . mai are decat o copie....si talonul. Am inteles ca pentru inmatriculare fara carte mai dau inca 4 mil... aproximativ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate