Hoinarul Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Salutari ! Vreau sa reconditionez amortoizoarele la Hoinarul meu si am nevoie de ceva detalii . Amortizoarele spate sunt demontabile ? adica pot separa arcul de amortizor ? se pot schimba simeringurile ? ce simeringuri se potrivesc , cum se demonteaza , ce ulei se pune ? Si la furca am aceeasi problema, nu stiu ce simeringuri se potrivesc , si ce ulei se pune ? stiti cumva cotele la simeringuri ? Mesaj completat Chiar nu stie nimeni nimic , sau nu aveti macar o idee ceva ? Mesaj completat o idee , o parere, un sfat ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Salutari ! Vreau sa reconditionez amortoizoarele la Hoinarul meu si am nevoie de ceva detalii . Amortizoarele spate sunt demontabile ? adica pot separa arcul de amortizor ? se pot schimba simeringurile ? ce simeringuri se potrivesc , cum se demonteaza , ce ulei se pune ? Si la furca am aceeasi problema, nu stiu ce simeringuri se potrivesc , si ce ulei se pune ? stiti cumva cotele la simeringuri ? Mesaj completat Chiar nu stie nimeni nimic , sau nu aveti macar o idee ceva ? Mesaj completat o idee , o parere, un sfat ceva ? si eu vreau sa imi bag ulei in fruca fata poate sa ne ajute cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Octombrie 2, 2010 Autor Share Postat Octombrie 2, 2010 si eu vreau sa imi bag ulei in fruca fata poate sa ne ajute cineva? Ca sa poti baga ulei in furca fata , trebuie sa demontezi burdufele si acolo vei vedea niste gaurele de 4 sau de 5 nu retin exact , si pe acolo se baga ulei , cat ulei se baga nu stiu, dar poti baga pana se umple, apoi surplusul de ulei va iesi in mers, si va ramane nivelul corect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Salutari ! Vreau sa reconditionez amortoizoarele la Hoinarul meu si am nevoie de ceva detalii . Amortizoarele spate sunt demontabile ? adica pot separa arcul de amortizor ? se pot schimba simeringurile ? ce simeringuri se potrivesc , cum se demonteaza , ce ulei se pune ? Si la furca am aceeasi problema, nu stiu ce simeringuri se potrivesc , si ce ulei se pune ? stiti cumva cotele la simeringuri ? Mesaj completat Chiar nu stie nimeni nimic , sau nu aveti macar o idee ceva ? Mesaj completat o idee , o parere, un sfat ceva ? Arcurile si amortizoare sunt turnate impreuna si nu se pot desface ....La fel si uleiul este turnat ...Si cred ca si simeringurile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Arcurile si amortizoare sunt turnate impreuna si nu se pot desface ....La fel si uleiul este turnat ...Si cred ca si simeringurile.. Numa posturi dastea nu se sterg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Numa posturi dastea nu se sterg... Chiar asa,i-ati sters inutil postarea omului despre Puch.Nu cred ca era cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Simsoane, văd că eÂşti de-a nieu, poa' vin să te căpăcesc.... (amical) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 in amortizoare se pune ulei hidraulic sau de transformator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate