13 Todesengel Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 ...no,fac si eu un topic asemanator cu cel Ural si Nipru.As dori,cine poseda motocicleta si(sau) cunostinte sa dezvolte aici subiectul.Adica,ce piese de pe boxerele rusesti mai noi si mai frecvent intilnite,Ural & Nipru pot fi folosite fara (prea mari)adaptari pt.a inlocui componente de pe batrinul M 72.Multumesc anticipat pt.participare.de asemeneni,daca cineva cunoaste motociclete M72 de vinzare,complete sau ca "donatoare" e rugat sa posteze(si)aici informatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 vad ca nu prea se inghesuie lumea. nu mai are nimeni M72? Sunt ultimul? nu prea cred. Mie imi pare rau ca nu se potrivesc pistoanele de la Ural nou, si ambielajul. cica segmentii ar merge, dar n-am verificat. elemente din grup se pare ca merg, cutia de nipru merge la M, cea de Ural nou la fel. chiar e indicat sa ai mers inapoi la un m cu atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 segmentii nu merg, sunt mai grosi la M72, dar se gasesc noi la Tunaru. Pinionul de pe axa cu came merge. Axa cu came merge montata ,insa renunti la 6V si distribuitor si pui un centrifugal. Daca vrei 12V, merge cu flansa montat alternatorul de Nipru/Ural. Cupla cardanica, cardanul, crucea pot fi inlocuite cu piese noi. Discurile de ambreiaj, cablul de ambreiaj, cablurile de acceleratie... Si mai sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 pai mai spune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 si am pus pe m72 piese de nipru : pistoane segmenti si bolturi; alternator; discuri ambreiaj, cablu acc,ambreiaj si frana de mana,carburatoare, cauciucuri......daca imi mai aduc aminte scriu acilea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Vecinul lui Basty are M72, poate si piese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate