DLI Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 (editat) Salutare! Am fost in Ungaria, la un derby moto,ce se tine anual,dar de care eu am aflat de abia anul acesta. Cuvintele sunt de prisos! Am sa pun ceva poze si un filmulet,daca ma lasa,care a fost una din ciresele de pe tort,ale acestei intruniri. Greseala in titlu - se numeste KUNMADARAS Incerc alta data cu filmuletul,ca acu "domnul forum,sughita" Editat August 26, 2006 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGE-GL Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Sa vedem filmul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 a fost si un prieten..cica a fost fain...va invidiez:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat August 27, 2006 Autor Share Postat August 27, 2006 Iote filmul http://www.tanga-moteurs.ro/forum/index.php?showtopic=366 Kunmadaras 2006-hungary - Forumul Tanga Moteurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 misto misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Cand a fost asta ? Daca a fost prin aprilie-mai (daca bine tin minte) si un grup de satmareni au fost prezenti. Poze nix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 (editat) Perioada de desfasurare, a fost 18;19;20.08.2006. N-am inteles faza cu pozele Editat August 28, 2006 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Prietenii mei care au fost acolo nu au facut poze......is fraieri, ce sa le fac. Din cate stiu eu la Kunmadaras se desfasoara show-uri din astea de mai multe ori pe an. Cred ca mai am si afisul de cand au fost ei....tre sa-l caut....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate