bundas2 Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Cand am mi-am cumparat motocicleta am primit-o cu o singura cheie si ce mi sa intamplat saptamana asta am pierdut cheia undeva ......nu o mai gasesc nicaieri.Ce fack ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 naspa , schimba contactul , sau mai cumpara o mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Cand am mi-am cumparat motocicleta am primit-o cu o singura cheie si ce mi sa intamplat saptamana asta am pierdut cheia undeva ......nu o mai gasesc nicaieri.Ce fack ? Daca are contactul din fabrica, incearca sa mergi cu actele motorului la un dealer Honda pentru un set de chei originale. Trebuie sa le comande la producator dupa numarul de identificare, deci probabil stai pe bara niste luni bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 scoate contactul si dute cu el la unu care face chei de yale si alte chestii din astea...si ti face cheie dupa contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 si eu am primit doar cu ocheie....cred ca maine ma duc sa-mi fac si eu o rezerva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 eu zic sa o cauti bine si dupa ce termini sa o mai cauti o data. abia dupa aceea faza cu butucul la mester, dupaia la reprezentanta si dupaia schimbi butucul (e un pic cam nasol daca ai blocat ghidonul inainte sa pierzi cheia). dupa o astfel de experienta inveti sa-ti faci chei de rezerva si la cheile de rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate