dancri Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 (editat) heee....mi-a expirat talonul la motocicleta chiar vineri si a trebuit sa trimit placuta si talonul la firma de leasing pentru a-mi trimite dosarul de inmatriculare.chiar cand toti ati plecat spre snagov...mi s-a facut pielea de gaina cand ati trecut pe langa mine la piata romana. a mea roscata era in garaj... abia peste 2 saptamani imi vine dosarul...pana atunci sufar in tacere... sunt cam nou pe aici, poate ma poate ajuta cineva: cand mai sunt intruniri si unde? salutare si asfalt uscat! :disappointed Editat August 27, 2006 de dancri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 exista un calendar al intalnirilor, cauta la Intalniri, evenimente, excursii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hogzilla Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Salutare, Iete calendarul aici: /index.php?showtopic=31179. Despre ce firma e vb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat August 29, 2006 Autor Share Postat August 29, 2006 firma de leasing? e cea din Medias, euroleasing. luna asta am terminat de achitat motoru' mersi pt. info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
90mat Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Eu sunt in aceeasi situatie. Si mie mi-a expirat leasingul. tot la Medias. Deci se pare ca vom astepta impreuna sosirea dosarelor. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 Eu sunt in aceeasi situatie. Si mie mi-a expirat leasingul. tot la Medias. Deci se pare ca vom astepta impreuna sosirea dosarelor. Bafta. da...sper sa mai prindem ceva vreme buna pana il vad iar pus la punct.mi-e greu cand ii vad pe ceilalti cu motoarele, dar mai e un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate