Didis Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Preconizandu-se, cel putin pentru mine, o perioada mai lunga de inactivitate motociclistica, impreuna cu Dragos (K7RT) am zis sa comitem un drum pana la Tulcea. Pretextul a fost simplu de gasit - o masa buna de peste, plus ca cel putin mie intotdeauna mi-au placut respectivele zone. La ora 8.05 fix ieseam din Bucuresti, si pana la Tulcea am mers foarte constant, intr-un ritm alert, traficul fiind foarte redus. Din Tulcea am mers spre Mahmudia, la un restaurant recomandat de un cunoscut. Drumul, desi frumos, este foarte prost, din fericire dupa 30km am ajuns la destinatie: Ne-am potolit foamea: cu icre, ciorba si gratar de somn si pastrav (poate sesizati diferenta: noi am comandat somon si pastruga, dar chelnerita, ca sa-l citez pe Dragos, a dovedit ca este doar frumoasa si ne-a adus ceva asemanator, lexicografic vorbind...). Foarte bune, totusi. Dupa care am incalecat fiecare pe saua din dotare, ajungand cu bine acasa, dupa aproape 700 km de drum placut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 frumos drumul, cu o saptamana si ceva in urma bantuiam si eu pe acolo cu comunista, primele pose imi aduc aminte de peisajele in care imi doream sa vad o BENZINARIE dar deh, asa e cand vrei sa ajungi la enisala prin jurilovca, in ciucurova vezi 2 turcoaice bune cu tzatze mari si ratezi indicatorul de facut dreapta, de am ajuns la 20 km de tulcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate