ianachim Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 avand in vedere ca maine 10 .10 A1 e blocat de zapada iar tirurile nu vor putea intra hai sa dam o fuga sosea libera. curata si alba ca neaua ultimul care ajunge la brasov face cinste ps. nu uitati lanturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 mai bine veniti la eforie sud , sunt sezloange libere pe plaja si berea e rece beton ... A2 e libera , intr-o ora juma` sunteti in apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2010 Autor Share Postat Octombrie 10, 2010 pas dydy nu"" e " asa multe viraje spre mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 sa faci si poze dar te rog eu sa nu le mai faci centrate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2010 Autor Share Postat Octombrie 11, 2010 sa faci si poze dar te rog eu sa nu le mai faci centrate avand in vedere suprafata carosabilului si viteza de deplasare TOATE au iesit miscate promit ca tura urmatoare sa ma stradui mai mult te.am asteptat dar se pare ca nu ai avut anvelopele de iarna pregatite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 imi pare rau ca te-am facut sa astepti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 WTF? Ninge in ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2010 Autor Share Postat Octombrie 11, 2010 WTF? Ninge in ro? a nu doar ne.a aratat.o si deja se blocasera drumurile asa de inceput de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 avand in vedere ca maine 10 .10 A1 e blocat de zapada iar tirurile nu vor putea intra hai sa dam o fuga sosea libera. curata si alba ca neaua ultimul care ajunge la brasov face cinste ps. nu uitati lanturile Baga si tu anunturile astea mai din timp, ca am apucat sa citesc doar dupa ce s-a consumat evenimentul Si poti sa recomanzi un magazin serios pentru lanturi si gume de iarna de moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate