Enduro Braesti Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Mult succes la organizare Voi fi prezent! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Depunem o munca titanica, pentru a va oferi cele mai bune conditii pentru incheierea intr-un mod cat placut, a sezonului de intruniri moto 2006! Asteptam sa veniti shi sa ne spuneti daca am reushit sau nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 acum cateva ore in fata terasei Gradinita, unde avea loc o sedinta operativa in vasta activitate de organizare a intrunirii frumoasa surpriza ne-ati facut Dl presedinte... nu stiam ca ne-ati pozat calutii... poate imi puteti aduce maine la 11.30 un tricou marimea M de Luni mai sunt cativa doritori sa intre in club si sa ne ajute inclusiv fete ne vedem maine la 11.30 la ELICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 frumoasa surpriza ne-ati facut Dl presedinte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 ce razi buey ingerashule? Cine e presedinte, e shi basta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 azi am muncit toata ziua la montatul scenei scena asta a fost o mare pacoste, mai bine mutam muntii dobrogei dintr-un loc in altul decat scena asta oricum, ce a fost mai greu am facut azi trebuie sa le multumesc membrilor clubului pentru ca nu m-au lasat la greu si au participat toti...cu gandul am simtit gandul lor aproape de mine toata ziua, nu cred ca fara sprijinul lor telelpatic as fi reusit sa termin azi de montat blestemata asta de scena multumesc inca odata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 hai fanule mai bine vino la GL sper ca nu esti suparat pe bunika mesajul meu era in legatura cu poza poate vedem si noi bestiuta la galati la parada eventual hai ca ni-i dor de tine....ori ne-ai uitat ??? oricum iti respect decizia....si multam pt tot ajutorul de pana acum sper ca si de acum incolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 chiar daca unii dintre noi nu au putut veni sa dea o mana de ajutor,asta nu inseamna ca treaba nu a fost facuta bine,marturie stau pozele facute!Bravos baieti!Inca un pas reusit catre o intrunire tare de tot! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merckx Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Se poate participa la parada si cu scuterul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 turnul de televiziune iata un reper pentru a ajunge in zona unde se va tine intrunirea de la granita de est a Europei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Se poate participa la parada si cu scuterul? normal ca se poate...tot ce are 2 roti si motor...si acte in regula Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merckx Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Eu sunt Gabriel, baiatul cu bicicleta de curse care vine la zid. Are toate actele in regula. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raphael Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Buna dimineata tuturor...luati-va gegicle bune de motor...polishati motoarele..si haideti la faleza....today shooting day Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 azi la "elice" au venit televiziunile locale si ziarele s-au facut poze, s-au dat interviuri si s-a filmat o miniparada totul ca un preambul pentru intrunirea de saptamana viitoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 (editat) Eu sunt Gabriel, baiatul cu bicicleta de curse care vine la zid. Are toate actele in regula. pacat ca nu ai venit ti-am explicat foarte clar ca poti veni de ce nu ai venit ??? a iesit super putin cam mult iures dar nici un incident la intrunire va fi si mai frumos...pentru ca azi a fost doar preludiul Editat Septembrie 3, 2006 de zzz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nicola2005 Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 vin si eu cu un prieten cu scutere de la Tulcea...ne primiti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raphael Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 sigur...esti bine venita...daca poti..mai adu lume...sa faceeem Showwww..:D:D:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 pentru cei care nu doresc sa stea la cort sau pe la hoteluri,exista un complex de casute in PADUREA GARBOAVELE situat la 15 km de oras,sunt 50 de locuri ,100.000 pe noapte de persoana,grup sanitar la comun,apa calda ,apa rece.Pentru rezervari sunati la 0723397793 sau0788840827 ,Toni Simion! Nu ar fii fost mai bine la garboavele oare?nu e Dunare dar e mai sigur....am fost destul de des prin galati si stiu cam ce lume e in general la valuri si mi-e cam frica sa stau acolo.In orice caz sper sa vin cu un prieten si daca nu ne-o placea in camping o taiem in oras la cineva da e nasol k pierdem din distractie.Om vedea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Nu ar fii fost mai bine la garboavele oare?nu e Dunare dar e mai sigur....am fost destul de des prin galati si stiu cam ce lume e in general la valuri si mi-e cam frica sa stau acolo.In orice caz sper sa vin cu un prieten si daca nu ne-o placea in camping o taiem in oras la cineva da e nasol k pierdem din distractie.Om vedea Nu stiu ce stii tu de "ce lume e in general la valuri " insa cred ca uiti ca acum e intrunire moto shi vor fi motociclisti! Shi dat fiind faptul ca e intaia intrunire Organizata la Galati, experientza ta e nula! Lasati aberatiunile shi navaliti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 (editat) sa se inteleaga bine... locatia respectiva va fi numai a noastra pentru un week-end deci "La Valuri" vor fi numai de-ai nostri stati linistiti mai sunt 3 zile si incepee Editat Septembrie 4, 2006 de zzz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Vremea e super! E cald shi soare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 E numa luni... Bafta multa la organizare, si dixtractie placuta participantilor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 (editat) E numa luni... Bafta multa la organizare, si dixtractie placuta participantilor! asa va fi vremea si in week-end multumim si va asteptam aruncati ochiu aici sa vedeti vremea cum va fi in week-end...yupii http://www.weather.com/outlook/travel/busi...009?from=search va fi bestiala vremea...numai buna de rock si petreceri in aer liber Editat Septembrie 4, 2006 de zzz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 avem deja articole si in ziar si reportaje la TV nu vor lipsi nici de la intrunire va veti vedea pe sticla...o sa va puteti saluta parintii de pe malurile Dunarii : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_night77 Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Avem fete frumoase ..si multe pe deasupra.si le mai plac si motoarele.care e norocos..se scoate de o aventura pe plaja Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate