Dogg Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Aprilie 12, 2004 Autor Share Postat Aprilie 12, 2004 Luati la tata....ca o sa fac scurta la inkeietura de atat copi-peist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Aprilie 12, 2004 Autor Share Postat Aprilie 12, 2004 Vede catelu' de la stapani ca-s mai marfa motoarele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Aprilie 18, 2004 Autor Share Postat Aprilie 18, 2004 Upgrade!Rog moderatorii,adminii sa-mi atraga atentia daca se incarca inutil acest topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 18, 2004 Share Postat Aprilie 18, 2004 incearca doar sa pui poze ceva mai mici, sunt foarte obositoare cand ies din ecran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Aprilie 18, 2004 Autor Share Postat Aprilie 18, 2004 LOL ...eu m-am kinuit sa le lipesc pe toate ,sa le mai fur din calitate pt a se incarca un pic mai repede sa le puteti vedea dintr-o bucata NINGEA TIUNING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Aprilie 23, 2004 Autor Share Postat Aprilie 23, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Aprilie 23, 2004 Autor Share Postat Aprilie 23, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 23, 2004 Admin Share Postat Aprilie 23, 2004 Upgrade!Rog moderatorii,adminii sa-mi atraga atentia daca se incarca inutil acest topic! cam asa. mai bine da link, e plin netu de siteuri si poze de-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Aprilie 23, 2004 Share Postat Aprilie 23, 2004 Filmuletele astea le am si eu.Daca imi spune careva cum pot sa fac ca sa le vedeti si voi sau cineva care sa le hosteze... Am cateva bucati bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Aprilie 24, 2004 Autor Share Postat Aprilie 24, 2004 Pentru pasionatii de DRAG ,si nu numai! Daca va intereseaza imagini despre monstrii blindati cu NOS...apropo corect este azot..Nitrous Oxide Systems e firma dar se obisnuieste la romani(paralel cu mi-am cumparat adidasi nike si un xerox minolta ) cum este cel din imagine de mai jos gasiti cateva aici: http://people.freenet.de/NosProbe/haya.html http://www.dragbike.com/news/11-03/110303a.htm Ceva info despre preturile acestei distractii aici: http://www.mpsracing.com/products/MPS/no01.asp Ceva detalii: http://www.diy-nitrous.fsnet.co.uk/ http://www.diy-nitrous.fsnet.co.uk/motorcy...tion-system.htm Le-am gasit destul de interesante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 6, 2004 Autor Share Postat Mai 6, 2004 AM GASIT UN SITE CU NISTE POZE MAI MULT DECAT SUPERBE!!! IATA-L AICI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 11, 2004 Autor Share Postat Mai 11, 2004 Din nou niste POZE ce merita vazute,ma rog...daca postez degeaba sa nu dati nici un mesaj ca ma prind io mai tarziu :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Mai 12, 2004 Share Postat Mai 12, 2004 faine.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 12, 2004 Autor Share Postat Mai 12, 2004 Asa nebunii pe si pe langa motoare nu am vazut in viata mea,oricum fazele de la accidente nu mai sunt asa de cool...: chestii,socoteli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 18, 2004 Autor Share Postat Mai 18, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Astia-s enduristi care s-au urcat si ei pe o motocicleta de viteza prima oara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 22, 2004 Autor Share Postat Mai 22, 2004 TEST...600..numai ca habar n-am germana si site-ul cbr-istilor nemti AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 22, 2004 Autor Share Postat Mai 22, 2004 AICI sunt aia "greii.." Foarte impresionant......va sfatuiesc sa cititi cu atentie.. Daca nu gasiti "cifrili care nu minte" ,vi le-a scos moi ici MULTE MULTE TESTE ...si niste poze de o calitate de-ti lasa gura apa..doar click pe link si da pagina in jos pana la capat!!!...phuaaaa..multa munca la situl asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 22, 2004 Autor Share Postat Mai 22, 2004 TESTU' pe 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Iunie 2, 2004 Autor Share Postat Iunie 2, 2004 Guess WHO? (adica ghici cine-i acilea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 R6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Iunie 8, 2004 Autor Share Postat Iunie 8, 2004 (editat) NOPE Dau ok-ul cand e corect raspunsul,premiul consta intr-un feon nou nout portabil pentru calatoriile lungi fara casca si o scrumiera model Porcusorul Pusculita pentru fumatori,adaptabila si pt pipele capitanilor de pe motoarele gen Goldwing Editat Iunie 8, 2004 de Dogg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 FJR 1300? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate