Niku Chopper Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Mz-ul este in stare de functionare cu itp expirat, ofer talon, carte, fiscal etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red biker Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 (editat) Vezi daca te intereseaza Vand nipru an92 furca schimbata,roti schimbate,frane pe disc,alternator scimbat,supape schimbate-rectificat, ITP valabil 06 2012 acte pe numele meu stare technica ok. tel 0742965485 poze mai jos ret 700 EUR neg Editat Octombrie 13, 2010 de red biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 13, 2010 Autor Share Postat Octombrie 13, 2010 Vezi daca te intereseaza Vand nipru an92 furca schimbata,roti schimbate,frane pe disc,alternator scimbat,supape schimbate-rectificat, ITP valabil 06 2012 acte pe numele meu stare technica ok. tel 0742965485 poze mai jos ret 700 EUR neg nu sunt fan de clasice, si eu modific motociclete si am motocicleta modificata la ora actuala dar sunt de parere k de niprul asta si-a batut constructorul lui. oricum pretul nu are nici o legatura cu motocicleta! Ms de oferta, caut original sa fie ok la transcriere! sper sa nu fie cu suparare. te salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 am eu o nipra de vanzare. am umblat doar la partea superioara, pentru estetica. daca te intereseaza, da-mi de stire PS: am si o roaba de piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 23, 2010 Autor Share Postat Decembrie 23, 2010 up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Mz-ul este in stare de functionare cu itp expirat, ofer talon, carte, fiscal etc foarte frumoasa motocicleta.. si eu am 3 si iti zic nu O DAA!!! o sa it para rau.. acum tu stii success Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Mz-ul este in stare de functionare cu itp expirat, ofer talon, carte, fiscal etc Salve!Daca iti zic unde sunt 3 Nipre cu atas imi dai mie Mz-ul?Ca nu prea am de 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Mz-ul este in stare de functionare cu itp expirat, ofer talon, carte, fiscal etc in ce stare te intereseaza nipra,pt schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2011 in ce stare te intereseaza nipra,pt schimb? un nipru cu acte ro fara complicatii care sa-l pot trece pe mine. starea ma intereseaza mai putin(sa treaca prin identificare). cine are de oferit asa ceva pe un Mz RT 125 complet si functional? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate