kyvacka Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 salut.mi-am luat si eu un Jupiter 3 din 1974 si neavand altceva mai bun de facut[ ]m-am apucat sa-l reconditionez[mentionez ca nu vreau sa-l aduc la starea initiala ci doar sa-i fac motorul si cadrul sa pot sa merg cu el].ambielajul are joc marisor la ambele biele si trebuie refacut sau ma rog schimbat .puteti sa-mi dati unele sugestii sau indrumari.mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 salut.mi-am luat si eu un Jupiter 3 din 1974 si neavand altceva mai bun de facut[ ]m-am apucat sa-l reconditionez[mentionez ca nu vreau sa-l aduc la starea initiala ci doar sa-i fac motorul si cadrul sa pot sa merg cu el].ambielajul are joc marisor la ambele biele si trebuie refacut sau ma rog schimbat .puteti sa-mi dati unele sugestii sau indrumari.mersi! cumpara-ti alt ambielaj, iesi mai ieftin decat sa-l reconditionezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 cumpara-ti alt ambielaj, iesi mai ieftin decat sa-l reconditionezi. si cam cat costa altul si unde gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 si cam cat costa altul si unde gasesc? cam 100 $ cred...ma interesez si-ti spun exact. se gasesc la rusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 (editat) Sal! Ia-l nou ca nu merita sa-l `repari` Gaspar Vasile (Botosani) 0744472055 este serios omu`( ia piesele de la rusi) si ti le pune pe autobuz sau posta si le ai in aceeasi zi Editat August 30, 2006 de LUCIFER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 nu-i 100$ baaahhh! e 1.5 mil, 2 max! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 nu-i 100$ baaahhh! e 1.5 mil, 2 max! o fi, daca spui tu..numa ca 100 $ sunt 2,7 mil, deci, am fost pe-aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate