Lolo_ID Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Inmatriculata cu numere noi, carte de identitate, certificat de inmatriculare. Nu are ITP, RCA. Pret 950 ron (negociabil). Pentru mai multe detalii - 0766746623 Motocicleta se poate vedea in Buzau. Cand o sa pot o sa incarc si poze. Videoclip dupa ce-l incarc pe youtube. Mesaj completat Pozele promise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Sal! Schimbi cu:http://www.okazii.ro/catalog/35933607/vand-colectie-extraordinara-de-dvd-350-buc.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Sal! Schimbi cu:http://www.okazii.ro/catalog/35933607/vand-colectie-extraordinara-de-dvd-350-buc.html Tu ai da Nipra ta pe niste ra,,,turi de DVD? Fitear dvd-urile sa-ti fie.Am ceva cu Budala, ce zici.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 23, 2010 Autor Share Postat Octombrie 23, 2010 (editat) Sal! Schimbi cu:http://www.okazii.ro/catalog/35933607/vand-colectie-extraordinara-de-dvd-350-buc.html Doar ai vrea "sa ma incerci de minte" , sa inteleg , asa-i ? Dau la schimb doar cu un vinil original cu Cristian Vasile. Editat Octombrie 23, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 (editat) Inmatriculata cu numere noi, carte de identitate, certificat de inmatriculare. Nu are ITP, RCA.Pret 950 ron (negociabil). Pentru mai multe detalii - 0766746623 Motocicleta se poate vedea in Buzau. Cand o sa pot o sa incarc si poze. Videoclip dupa ce-l incarc pe youtube. Mesaj completat Pozele promise salut daca tot o dezmembrez...vreau nuca de care se prinde atasul.ala din fata jos.dar numai daca e original de fabrica. jos poza , nuca incercuita cu rosu.si mai vreau eventual ornamentu de la contact daca e okay .si un pret daca tot iti scriu comunicare Editat Octombrie 23, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Lolo, sa nu te prind ca dezmembrezi motocicleta. Daca are acte, nu le mai desfaceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 23, 2010 Autor Share Postat Octombrie 23, 2010 Cand/daca o sa am de gand s-o dezmembrez am sa scriu si aici insa nu vad unde as fi putut scrie ceva despre dezmembrarea IJ-ului din pozele mai sus postate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 salut.vreau nuca de care se prinde atasul.ala din fata jos.dar numai daca e original de fabrica. jos poza , nuca incercuita cu rosu.si mai vreau eventual ornamentu de la contact daca e okay .si un pret daca tot iti scriu comunicare nuca aia ti-o dau eu 30 lei cu posta inclusa sau la schimb cu o aripa fata de ij 56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 23, 2010 Autor Share Postat Octombrie 23, 2010 Am eu aripa fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Am eu aripa fata nu este asta aia care o vreau eu o sa pun maine poza cu ce vreau ca acum e prea tarziu sa caut prin arhiva Mesaj completat nu este astaaia care o vreau eu o sa pun maine poza cu ce vreau ca acum e prea tarziu sa caut prin arhiva lolo id am vazut pe undeva ca ai o aripa spate care m-ar incalzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 nu este astaaia care o vreau eu o sa pun maine poza cu ce vreau ca acum e prea tarziu sa caut prin arhiva dak iti trebuie daia de se prinde jos langa ax, am eu doua bucati, ca noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 23, 2010 Autor Share Postat Octombrie 23, 2010 (editat) @bn13hor - Aripa spate este promisa. Daca cel ce o vrea nu o va lua tu vei fi primul pe lista. Iti trebuie aripa fata cu prindere pe jug ? Editat Octombrie 23, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 nuca aia ti-o dau eu30 lei cu posta inclusa sau la schimb cu o aripa fata de ij 56 okay.il vreau.dar pe bani,ca nu am aripa fata. dar te rog sa fie de fabrica,si sa nu fie de jupiter.ca asa am 3 bucati.2 jupiter si una facuta de casa,si nu imi place. iti dau adresa pe PM.si mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 eu am cumparaat un ij din 61 cu atas acu ceva vreme fara acte eu am toate prinderile de la el ca atasul era irecuperabil dar alea le-am pastrat sincer sa iti spun eu nu stiu diferenta intre alea de jupiter si cele de 56 o sa fac o poza sa vezi tu si daca e ce ai nevoie o trimit daca nu imi pare rau ca nu te-am putut ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 24, 2010 Autor Share Postat Octombrie 24, 2010 @bn13hor - Omu' a zis ca vrea s-o taie asa ca i-am gasit alta pe placul lui ...... in concluzie aripa spate (cea pe care o stii - crem cu grena) e disponibila. Diferenta dintre prinderea atasului la IJ Jupiter si cea de IJ 56 (din cate stiu eu), cea de pe suportul motorului, o face doar lungimea "bratului" dintre placa de prindere a motorului si bila in care se prinde nuca atasului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Mai raspunde si tu la telefonul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Cat ati dori pe cadru si pe acte? Mesaj completat Tu ai da Nipra ta pe niste ra,,,turi de DVD? Fitear dvd-urile sa-ti fie.Am ceva cu Budala, ce zici.? Nu cred ca am avut placerea sa va cunosc si nici sa intru in polemici cu dumneavoastra nu am chef. Am pus doar o intrebare si nici macar nu v-am adresat-o dumneavoastra. Va doresc numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 25, 2010 Autor Share Postat Octombrie 25, 2010 Cadru, acte, carter - 700 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 o demontezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 31, 2010 Autor Share Postat Octombrie 31, 2010 Nu o demontez ci doar vand actele si cadrul cu suma mai sus mentionata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 pai cum vine asta, ca nu o demontezi dar vinzi numai cadrul si actele???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2010 (editat) Am un cadru de IJ 56 in plus. Daca o sa dau doar actele si cadrul am sa montez motocicleta pe celalalt cadru. Editat Noiembrie 14, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexic92 Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 mai e de vanzare motocicleta?ca as fi interesat de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2011 (editat) Motocicleta inca se afla la vanzare. Pentru mai multe detalii suna la 0766746623. YM - laurentiu18082001 Editat Ianuarie 7, 2011 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 SI pana la urma ce se vinde la 950 de lei? Tot motorul cu acte? cadrul si acte? ca nu am inteles nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate