axol Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Unde mergem in weekend-ul care sta sa inceapa? vremea va tine cu noi . propuneri ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 mare munte ? Unde mergem in weekend-ul care sta sa inceapa? vremea va tine cu noi . propuneri ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 mare munte ? Ptr Foxbat trebuie ceva de genul: Baia Mare, Bulgaria, Moscova........ Eu, cred ca ma bag la un Giurgiu si in cazul in care vrea nenea Foxbat , pot sa ma aventurez si pana la Veliko. Dar nu leg doua zile. In principiu, o sa merg Duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Ptr Foxbat trebuie ceva de genul: Baia Mare, Bulgaria, Moscova........ Eu, cred ca ma bag la un Giurgiu si in cazul in care vrea nenea Foxbat , pot sa ma aventurez si pana la Veliko. Dar nu leg doua zile. In principiu, o sa merg Duminica. tu ma enervezi mai bine iti iei first bike si te plimbi in jurul blocuilui. sac sac dar ai zis bine ce vreau - undeva intre 300 - 500 ( raza de bucale) ma bate un gand de o mare la bg ( in jos..sinemorets sa zicem ca sa fie si un pic de turcie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Sunt sanse 50% sa fac un drum pana la Cluj. Stie cineva cazare iefina in zona?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 tu ma enervezi mai bine iti iei first bike si te plimbi in jurul blocuilui. sac sac dar ai zis bine ce vreau - undeva intre 300 - 500 ( raza de bucale) ma bate un gand de o mare la bg ( in jos..sinemorets sa zicem ca sa fie si un pic de turcie ) Cred ca pe tine o sa te afecteze foarte rau ca vine (a venit) iarna. Daca ies cu first bike-ul Duminica, o sa bag cam 300-400 km dus-intors. Nu ca tine doar dus. Cum vrei matale, se poate numai cu cazare si plecare de Sambata. Asta daca nu vrei sa pleci pe la 4 dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 munte. Va fii soare si temperatura de imprietenit cu iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 no way un sinemorets sau o baie termala.. 300 km in Bg cu motorul inseama 4 ore maxim e toamna,muntii aia ard. in fine.. Cred ca pe tine o sa te afecteze foarte rau ca vine (a venit) iarna. Daca ies cu first bike-ul Duminica, o sa bag cam 300-400 km dus-intors. Nu ca tine doar dus. Cum vrei matale, se poate numai cu cazare si plecare de Sambata. Asta daca nu vrei sa pleci pe la 4 dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 (editat) un SIGHET cu cazare in vadul izei????? dus sambata intors duminica dus prin centru intors prin vest undeva la 1200 km inca una ca asta si pun si eu la moto 99999 km Editat Octombrie 22, 2010 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Un Siriu-Covasna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 un suzopol ? Un Siriu-Covasna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 tu ma enervezi mai bine iti iei first bike si te plimbi in jurul blocuilui. sac sac dar ai zis bine ce vreau - undeva intre 300 - 500 ( raza de bucale) ma bate un gand de o mare la bg ( in jos..sinemorets sa zicem ca sa fie si un pic de turcie ) razi tu de first bike,dar eu am facut turul europei si multe forestiere din romania,si nu ma lasat pe drum,doar cateva becuri scuturate de la vibratii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 razi tu de first bike,dar eu am facut turul europei si multe forestiere din romania,si nu ma lasat pe drum,doar cateva becuri scuturate de la vibratii am gresit, asa i - am vrut sa scriu PEGAS ( bicicleta ) cu FB -ul ..din ce am vazut tine si de noroc si de cum ai grija asfalat uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Octombrie 22, 2010 Autor Share Postat Octombrie 22, 2010 un SIGHET cu cazare in vadul izei?????dus sambata intors duminica dus prin centru intors prin vest undeva la 1200 km inca una ca asta si pun si eu la moto 99999 km suna bine..... dar esti sigur ca de data asta ajungi????? prietenii stiu de ce!!!! Mesaj completat ce ziceti de valea jiului , petrosani,hunedoara ( castelul corvinilor), sebes , sibiu ,brasov, bucuresti ? plecat sambata , inoptat la hunedoara iar duminica spre casa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 un suzopol ? Sună bine Âşi Sozopol, Nesebar, dar mai degrabă vara, nu toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Octombrie 22, 2010 Autor Share Postat Octombrie 22, 2010 am vorbit cu baietii din constanta si am hotarat sa mergem maine(simbata) la o pensiune din fundatica jud.brasov . plecarea simbata 23.10 in jur de ora 12 din bucuresti nu am stabilit inca locul. detalii sper sa ne dea sorindas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 sal!eu propun o fundatica...........50km de brasov cazare 4 stele,piscina jacuzzi,cazare 140 ron camera.......pensiunea se cheama PADINA URSULUI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 suna bine..... dar esti sigur ca de data asta ajungi????? prietenii stiu de ce!!!! imi place sa merg nu sa ma chinui daca sun si grecu imi zice ploua de 4 zile iar meteo zice ploi iar samb dim ploua ce sens are sa merg in linie dreapta si pe curbe wkendul asta e alta treaba in fct de cum vad diseara meteo ma hotarasc N maramu S alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Octombrie 22, 2010 Autor Share Postat Octombrie 22, 2010 imi place sa merg nu sa ma chinuidaca sun si grecu imi zice ploua de 4 zile iar meteo zice ploi iar samb dim ploua ce sens are sa merg in linie dreapta si pe curbe wkendul asta e alta treaba in fct de cum vad diseara meteo ma hotarasc N maramu S alex vremea e ok in grecia . parca as merge si eu . cind te hotaresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 vremea e ok in grecia . parca as merge si eu . cind te hotaresti? ma tu chiar vrei sa manaci pe strada colesterolului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1ntruder Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Pleaca careva maine la Bulgari ? Eu plec cu prietena pana la baile termale, eventual si un balcic. Mergem cu un F650 deci viteza de croaziera 100- 120 km/h. Intoarcerea duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Octombrie 22, 2010 Autor Share Postat Octombrie 22, 2010 Pleaca careva maine la Bulgari ? Eu plec cu prietena pana la baile termale, eventual si un balcic. Mergem cu un F650 deci viteza de croaziera 100- 120 km/h. Intoarcerea duminica. vezi pe topicul "bai termale 2010 ctin si elena". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 in banii astia intra si partenera de camera? mai, tu ai varadero sau si tu ai trecut la pegas? pt varadero pana la bran nu se incalzeste nici bine motorul si am si ajuns sal!eu propun o fundatica...........50km de brasov cazare 4 stele,piscina jacuzzi,cazare 140 ron camera.......pensiunea se cheama PADINA URSULUI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 in banii astia intra si partenera de camera? mai, tu ai varadero sau si tu ai trecut la pegas? pt varadero pana la bran nu se incalzeste nici bine motorul si am si ajuns E clar ca ai o defectiune la motor. daca nu se incalzeste pana la Bran e cam naspa. Al meu se incalzeste si pana la Snagov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 nu mi aminti e ala de vroaiai sa l vinzi ? atunci inteleg de ce l dai :-P iar defectiunea o am la CPU nu la motor, ala mai duce o vreme E clar ca ai o defectiune la motor. daca nu se incalzeste pana la Bran e cam naspa. Al meu se incalzeste si pana la Snagov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate