ianachim Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 in banii astia intra si partenera de camera? mai, tu ai varadero sau si tu ai trecut la pegas? pt varadero pana la bran nu se incalzeste nici bine motorul si am si ajuns acum am inteles de ce tragi cu ochiul la klutiirebeli sa ti.se incalzeasca si tie.... mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 un SIGHET cu cazare in vadul izei?????dus sambata intors duminica dus prin centru intors prin vest undeva la 1200 km inca una ca asta si pun si eu la moto 99999 km nenea tu ne pacalesti asa ca stam acasa sa fi iubit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 un suzopol ? ma uit pe google earth si mi ploua in gura ca acolo nici pomeneala sau un primorsko nenea tu ne pacalesti asa ca stam acasa sa fi iubit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Pleaca careva maine la Bulgari ? Eu plec cu prietena pana la baile termale, eventual si un balcic. Mergem cu un F650 deci viteza de croaziera 100- 120 km/h. Intoarcerea duminica. S-ar putea sa merg cu inca cineva la Veliko si sa ne intoarcem mai pe seara, ...as fi mers si eu la baile termele dar nu pot ramane peste noapte,....pe la ce ora pleci?, ...poate mergem o bucata de drum impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 un suzopol ?ma uit pe google earth si mi ploua in gura ca acolo nici pomeneala sau un primorsko tu esti mai rau cu bulgarii decat sunt eu cu grecii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 si asta nu e tot si ca sa ajungi la greci , tot prn Bg mergi e"goala" , linistita, soare, toamna.ce sa vreau ma imult ? daca ma duc pana la buzau imi las permisul de 3 ori pana acolo la ei..ma relaxez, pun o muzica in casti, pap o palenka si ascult marea tu esti mai rau cu bulgarii decat sunt eu cu grecii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 si asta nu e tot si ca sa ajungi la greci , tot prn Bg mergi e"goala" , linistita, soare, toamna.ce sa vreau ma imult ? daca ma duc pana la buzau imi las permisul de 3 ori pana acolo la ei..ma relaxez, pun o muzica in casti, pap o palenka si ascult marea de radare imi e si mie tarsa prin romania e deja vanatoare cu gaoaza asta de guvern o sa faca ca la finante care nu aduce amenzi nu isi ia salariu ROMANIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 offtopic :-P de radare imi e si mie tarsa prin romania e deja vanatoare cu gaoaza asta de guvern o sa faca ca la finante care nu aduce amenzi nu isi ia salariu ROMANIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 In final unde mergeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 cu cine vorbesti ? eu la mare In final unde mergeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 In final unde mergeti? pai da de la atata ..fara plata nici bani de cartela nu mai ai hai in maximia unde motoarele merg fara benzina si cartelele fara reincarcare ps. eu in alexandropoli tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 unde mergi mai ? daca tot acolo mergi sa stii ca am fost si eu acoolo weekendul trecut . o sa pun poze cu " dovada" pai da de la atata ..fara plata nici bani de cartela nu mai ai hai in maximia unde motoarele merg fara benzina si cartelele fara reincarcare ps. eu in alexandropoli tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 ps. eu in alexandropoli tu? Lepsa-Vrancea Sa aveti drum bun fiecare pe unde mergeti,eu,oricum nu am inteles nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 eu merg la mare in Bg.undeva in sud..suzopol..tsarevo ianachim zice ca mere la greci cam asta e ps. eu in alexandropolitu? Lepsa-Vrancea Sa aveti drum bun fiecare pe unde mergeti,eu,oricum nu am inteles nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 eu merg la mare in Bg.undeva in sud..suzopol..tsarevoianachim zice ca mere la greci cam asta e Si Axol-initiatorul topicului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1ntruder Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 S-ar putea sa merg cu inca cineva la Veliko si sa ne intoarcem mai pe seara, ...as fi mers si eu la baile termele dar nu pot ramane peste noapte,....pe la ce ora pleci?, ...poate mergem o bucata de drum impreuna Plecam pe la 9, cam pe la 9:20 o sa fiu la petromu de dinainte de jilava (inainte de centura). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 pai da de la atata ..fara plata nici bani de cartela nu mai ai hai in maximia unde motoarele merg fara benzina si cartelele fara reincarcare ps. eu in alexandropoli tu? nenea ai facut un lucru mare cand ne gasim fac cinste ai pus la avatar ceva mai frumos bravo o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Plecam pe la 9, cam pe la 9:20 o sa fiu la petromu de dinainte de jilava (inainte de centura). Scuze de intarziere, ..noi plecam pe la 10.30 de la gura de metrou de la parcul Titan (de pe Nicolae Grigorescu),...daca mai sunt intresati, ne vedem acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 fost plimbat papat pe o terasa cu "vedere" la centru si la munti singura masa cu un singur " consumator" - o pereche de varsta a III a m au intreabat politicos daac este liber s idaac se poate - mi au dat lacrimile - oameni de peste 60 de ani discutau ce pizza sa comande sau ce pui cu ..xxxxx ca n am inteles exact. atata pace , liniste, serenitate si impacare n am mai simtit de ul mult. Si apoi am contamplat splendoarea toamnei in Veliko. Dar asta o stiti cu totii ca deja e "poteca"pana acolo. Cafea, tiramisu, pui chinezesc cu orez si portocale, parleka cu usturoi si branza. 6 euro. politie putina rau. La noi radare in cascada ( cel putin 4 ) . si multi motoclisti cu care m am intersectat - ciudat - au inceput sa mi placa cioperele. E clam am imbatranit si se apropie un 1800. Mda, n arata rau cruserul ala suzukist. si interesant - pe varadeor cu casca de enduro - interesanta combinatie si dupa gustul meu , castigatoare. Dincolo de ochelarii fotocroamati si viziera..cu toata alea, cozorocul e de mare angajament. Taie din soare. la granita doar au privit prin plasticul tankbag-ului si au zambit. de fapt cebat eu campii . nu e nimic nou de ani de zile e la fel. Pesemne ca soarele , toamna si santana in casti m-au topit.Asfalt uscat. Scuze de intarziere, ..noi plecam pe la 10.30 de la gura de metrou de la parcul Titan (de pe Nicolae Grigorescu),...daca mai sunt intresati, ne vedem acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 fost plimbatpapat pe o terasa cu "vedere" la centru si la munti singura masa cu un singur " consumator" - o pereche de varsta a III a m au intreabat politicos daac este liber s idaac se poate - mi au dat lacrimile - oameni de peste 60 de ani discutau ce pizza sa comande sau ce pui cu ..xxxxx ca n am inteles exact. atata pace , liniste, serenitate si impacare n am mai simtit de ul mult. Si apoi am contamplat splendoarea toamnei in Veliko. Dar asta o stiti cu totii ca deja e "poteca"pana acolo. Cafea, tiramisu, pui chinezesc cu orez si portocale, parleka cu usturoi si branza. 6 euro. politie putina rau. La noi radare in cascada ( cel putin 4 ) . si multi motoclisti cu care m am intersectat - ciudat - au inceput sa mi placa cioperele. E clam am imbatranit si se apropie un 1800. Mda, n arata rau cruserul ala suzukist. si interesant - pe varadeor cu casca de enduro - interesanta combinatie si dupa gustul meu , castigatoare. Dincolo de ochelarii fotocroamati si viziera..cu toata alea, cozorocul e de mare angajament. Taie din soare. la granita doar au privit prin plasticul tankbag-ului si au zambit. de fapt cebat eu campii . nu e nimic nou de ani de zile e la fel. Pesemne ca soarele , toamna si santana in casti m-au topit.Asfalt uscat. scrii frumos, felicitari pentru excursie n-am stat niciodata in veliko. mi-=ai deschis pofta. din pacate anul asta e inchis pentru mine s-ar putea ca si sarbatorile sa le fiu in strainatate asfalt uscat si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 fost plimbatpapat pe o terasa cu "vedere" la centru si la munti singura masa cu un singur " consumator" - o pereche de varsta a III a m au intreabat politicos daac este liber s idaac se poate - mi au dat lacrimile - oameni de peste 60 de ani discutau ce pizza sa comande sau ce pui cu ..xxxxx ca n am inteles exact. atata pace , liniste, serenitate si impacare n am mai simtit de ul mult. Si apoi am contamplat splendoarea toamnei in Veliko. Dar asta o stiti cu totii ca deja e "poteca"pana acolo. Cafea, tiramisu, pui chinezesc cu orez si portocale, parleka cu usturoi si branza. 6 euro. politie putina rau. La noi radare in cascada ( cel putin 4 ) . si multi motoclisti cu care m am intersectat - ciudat - au inceput sa mi placa cioperele. E clam am imbatranit si se apropie un 1800. Mda, n arata rau cruserul ala suzukist. si interesant - pe varadeor cu casca de enduro - interesanta combinatie si dupa gustul meu , castigatoare. Dincolo de ochelarii fotocroamati si viziera..cu toata alea, cozorocul e de mare angajament. Taie din soare. la granita doar au privit prin plasticul tankbag-ului si au zambit. de fapt cebat eu campii . nu e nimic nou de ani de zile e la fel. Pesemne ca soarele , toamna si santana in casti m-au topit.Asfalt uscat. Salutare, si noi am dat o tura pana la Veliko, ...chiar daca e un traseu clasic si banal e totusi un traseu relaxant, asta in primul rand si din cauza traficului lejer de la bulgari cat si a bunului simt care mai exista fata de ceilalti participanti la trafic (nu ca n-ar avea si ei oi negre), am vazut un varadero la Giurgiu la Petomul de dinainte de vama pe la ora 11 si ceva( poate erai tu?) dar pana sa intram in peco a plecat,...am vazut din nou un varadero solitar la Veliko pe strada dintre cetate si centru dar nu i-am vazut numarul (poate erai tu?), ... stiam ca vrei sa mergi la Sozopol, ...noi am mancat la Tempo ( iam-iam) si pe la ora 4 retur,.... oricum o plimbare binevenita dupa perioada asta de vreme naspa. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 fost plimbatpapat pe o terasa cu "vedere" la centru si la munti singura masa cu un singur " consumator" - o pereche de varsta a III a m au intreabat politicos daac este liber s idaac se poate - mi au dat lacrimile - oameni de peste 60 de ani discutau ce pizza sa comande sau ce pui cu ..xxxxx ca n am inteles exact. atata pace , liniste, serenitate si impacare n am mai simtit de ul mult. Si apoi am contamplat splendoarea toamnei in Veliko. Dar asta o stiti cu totii ca deja e "poteca"pana acolo. Cafea, tiramisu, pui chinezesc cu orez si portocale, parleka cu usturoi si branza. 6 euro. politie putina rau. La noi radare in cascada ( cel putin 4 ) . si multi motoclisti cu care m am intersectat - ciudat - au inceput sa mi placa cioperele. E clam am imbatranit si se apropie un 1800. Mda, n arata rau cruserul ala suzukist. si interesant - pe varadeor cu casca de enduro - interesanta combinatie si dupa gustul meu , castigatoare. Dincolo de ochelarii fotocroamati si viziera..cu toata alea, cozorocul e de mare angajament. Taie din soare. la granita doar au privit prin plasticul tankbag-ului si au zambit. de fapt cebat eu campii . nu e nimic nou de ani de zile e la fel. Pesemne ca soarele , toamna si santana in casti m-au topit.Asfalt uscat. e clar la cum ai ajuns sa scrii sa mergi ca.....distanta ce moto au inceput sa.ti placa esti la 0.5 minute de PENSIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate