paul_biker Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 In sfarsit am facut si eu enduro cu domi meu:D. Poate o sa va mirati de cauciucuri dar chiar a fost distractiv. La namoale am tras de el si m-a ajutat un prieten sa il scot dar pe dealuri si prin paduri a mers de minune. Am cazut de vreo 2 ori dar fuck it it's more fun . Acuma astept sa vina bani pt cauciucuri calumea. Sper sa mai prind zile bune. Concluzia? I love my bike:D si da Domi poate sa calareasca dealuri. Nu credeam ca pot sa cobor si sa urc asa usor scarile cu ea . In poze se poate vedea si noul autocolant, cel pt care am facut topic si am pus si sursa vectoriala, pt amatori m-a costat 1,7 mil 4 seturi (1 set include ambele parti, dreapta + stanga) Hai noroace! photocredits: orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 photocredits: orestte io's ala care te-a bagat/scos din noroaie greu enduro....daca mai ai si o vaca + trasee de cross, insa sadisfactia e mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 io's ala care te-a bagat/scos din noroaie greu enduro....daca mai ai si o vaca + trasee de cross, insa sadisfactia e mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Tare... Luatzil si pe XCS cu voi ca si ala e dominator... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Luatzil si pe XCS cu voi pasager? motor nu are e prea mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Tare... Luatzil si pe XCS cu voi ca si ala e dominator... ) e adevarat ca xcs se da cu dominatorul dar nu e al lui e camila mea aia oricum sper sa-i scot vitezanele din cap si sa-i bad enduroaiele dar na ............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Da ma tazzy... eu ti-am spus cand ne-am intalnit ca-mi caut cross de 250 Pana atunci ma bucur de 650 cmc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 pasager? motor nu are e prea mic Si mai aveti pretentii de la generatiile noi sa va intretina la batranete Tocmai m-am intors de la o sesiune de plimbat capra pe dealuri. Domi rulz... ... si nu pasager :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate