RaveBoy Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Salut, citesc de mult timp forumul cam din iarna .... mi-a luat ceva timp sa imi fac un user pt. ca nu credeam ca am ceva important de spus. Acum am Astazi mi-am luat motor si am mers pt. prima data in viata mea cu motorul. Am facut imprumut la banca si acum tre sa strang cureaua sa platesc da nu imi pasa pt. ca am motor:). Am inceput sa caut pe net si m-am hotarat la Yamaha FZR de 400 sau 600 pt. ca se incadrau in bugetul meu si imi place fff mult acest model. Motorul l-am gasit pe net un FZR de 600 mi-a fqt cu ochiu si am vb cu proprietarul ajungand la o intelegere, a venit cu motorul la un prieten mecanic el l-a vazut si mi-a zis ca trebuie schimbata distributia dar mai merge juma de sezon adika aqm si in primavara. ok toate bune si frumoasa am facut actele si m-am suit pe el. Chiar daca toata lumea zice ca e prea mare mie nu mi s-a parut un motor imposibil de controlat.... am mers incet si o sa merg incet pana ma obisnuiesc cu el. Oricum sunt de parere ca e greu sa mergi pe motor cu toti handicapatii in oras. Om trai si om vedea ... maine iar stau toata ziua calare pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 e frumos, sa-l stapanesti sanatos, dar nu ne dezvalui si pretul si alte detalii despre motor? uite ca am vazut la tine lant mi-am adus aminte ca am si eu nevoie de unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golum Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Salut, Au ajuns Fazerele mai ceva ca Loganurile Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente. Mobra nu e greu de controlat cu conditia sa nu o calci pe coada. Stie destul de multe, iar un incepator poate fi usor surprins prins in offside. Daca o tii in ture joase ar trebui sa fie OK. Bafta A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Septembrie 2, 2006 Autor Share Postat Septembrie 2, 2006 Pai a costat 2300euro si are nevoie de cateva retusuri si are 56000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 foarte frumos si ingrijit, sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 felicitari si sa aveti cat mai multi kilometrii impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Septembrie 2, 2006 Autor Share Postat Septembrie 2, 2006 multumesc mult pt. urari ! Aqm am venit din oras si sunt plin de draci ... in parcare la cora am alunecat si l-am scapat un pic norocu meu e ca am forta in maini si picioare si l-am tinut nu s-a zgariat sau ceva de genu asta dar m-am enervat fff tare, cand plecam in fata mea un baiat cu o yamaha yzf thundercat care a cazut mai rau decat mine .... deci nu sunt eu de vina .... vinovatii sunt idiotii cu asfaltu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 bafta la alergat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 felicitari si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golum Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Nu cred ca ti-ar prinde rau niste "crash protectors". Am vazut pe forum la preturi foarte bune si sunt extrem de eficiente in cazul in care o scapi pe jos pe loc/viteze foarte mici. Bafta. A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 pai unde ai vazut topicu?? poti sa-mi dai un link ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golum Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 /index.php?showtopic=53456 In cadrul acestui topic mai ai inca unul referitor la fazere. Bafta. A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate