Avent Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 A mai facut cineva spite acasa (home made)? Cum? multu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 A mai facut cineva spite acasa (home made)?Cum? multu. Salut! Candva, pe vremuri, adica inainte de 1990 cand nu se gaseau de nici-unele si improvizam fel de fel, mi-am facut spite la mobra din electrozi de sudura. Insa nu stiu daca merita sa-ti complici viata cu asa ceva in ziua de azi cand gasesti orice. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 (editat) Salut! Candva, pe vremuri, adica inainte de 1990 cand nu se gaseau de nici-unele si improvizam fel de fel, mi-am facut spite la mobra din electrozi de sudura. Insa nu stiu daca merita sa-ti complici viata cu asa ceva in ziua de azi cand gasesti orice. Numai bine! ca bine zici! Mi-a duc aminte cand bateam la menghina intre doua bucati de metal devenite matrite capetele nituite la electrozi de inox... Editat Octombrie 28, 2010 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 ca bine zici! Mi-a duc aminte cand bateam la menghina intre doua bucati de metal devenite matrite capetele nituite la electrozi de inox... Aoleeeeeu, si ai uitat de piulite de 4 in cap si bercuite .Acum e 2,90 euri o spita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 28, 2010 Autor Share Postat Octombrie 28, 2010 Aoleeeeeu, si ai uitat de piulite de 4 in cap si bercuite .Acum e 2,90 euri o spita. Intocmai, la aproape 3 euro bucata, ori 36 buc. asi prefera sa incerc sa mi le fac singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Hei, uite am gasit ceva care te poate interesa. Mergi la "Coltul comunistelor" sectiunea "MZ", pag.83 (ultima pagina). Userul Boci a postat niste detalii despre reconditionarea unui MZ 125, si-a refacut jentile originale cu spite noi, gasesti acolo toate detaliile. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 si spitele sant de mai multe feluri depinde de tehnologia de fabricatie! prin extrudare cred ca sant cele mai bune! nu se intind oricum eu le verific de doua ori pe sezon fara a avea incidente majore . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate