Wollt_Rider Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Pai nu? O dai la amiabila si te trezesti peste niste zile ca ai coaste fisurate? Apoi luna urmatoare afli de pe forum ca acelasi conservar a repetat figura si a nenorocit un motociclist pentru ca el nu a invatat nimic din intalnirea cu tine. Pe ei,pe mama lor,nu mai fiti domnisoare de pension. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzutzu* Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2010 nu a trecut nici o saptamana de la acel accident, ca acum o ora am patit-o si eu in acelasi loc. Din fericire nu conduceam eu si nici nu era motorul meu. Eram pasager pe yamaha xj650r`ul unui prieten. Ma sunase sa cobor in fata blocului sa ii arat noua mea casca, sa o probeze ca vrea sa isi ia si el una la fel. Nu am apucat sa mergem nici macar 100 m, ca in intersectie un putzoi cu un peugeot 206 (cu numere de spania) ne`a taiat calea si am intrat fix in el. Din fericire am scapat doar cu 2-3 julituri. Tot damage`ul l`a suportat motocicleta si casca mea . Masina venea din fata si vroia sa vireze stanga, iar noi sa o luam inainte. Teoretic noi aveam prioritate. Soferul masinii a dat semne ca ar ceda trecerea, dar din pacate doar atat. S-a oprit cand era prea tarziu. Ne`a dat de ne`a julit. Asta e chiar..ce`ati rezolvat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Pai nu? O dai la amiabila si te trezesti peste niste zile ca ai coaste fisurate? Apoi luna urmatoare afli de pe forum ca acelasi conservar a repetat figura si a nenorocit un motociclist pentru ca el nu a invatat nimic din intalnirea cu tine. Pe ei,pe mama lor,nu mai fiti domnisoare de pension. stai linistit ca eu unu nu sunt unu care sta sa o dea la pace cu nenea militzianu (daca am comiso si mai prins asta este nu dau mita sau sa ma targuiesc pt 2-3 puncte) si daca intra altu in mine tot asa nu fac intelegeri pe pielea mea . adica io ma belesc tot si ala scapa .... si daca nu ma lovesc ma puteam lovii .... oricum tot ranit ma dau ... fac pe nebunu (Medicamenteeeee !!!) ps. sa nu avem nevoie de asaceva , numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate