CobraArt Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Pleca in 10000 mii M-am dat de 2 ori cu el. E vorba de un rs 06 care baiatu pretinde ca ia 160+. M-am dat si cu fostu motor a lui Harigan si am plecat eu pe o roata ca prostu dupa loc....si tot m am tinut in spatele lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 ti-ai pus kit-ul p ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 ti-ai pus kit-ul p ea ? chiar si cu kit`ul pe ea bai Cataaa,tot nu avea cum sa-l faca pe ala daca ,repet DACA e rs125 full power ...dar ma rog...noi sa fim sanatosi ..ca restu cumparam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 pai d-aia zic dak are kitu, am 2 prieteni, unu cu rs 125 06 limitat la 11kw si cbr 125 si il cam face rs u limitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 L-am facut pe Costin cu RS de 125 Ne-am dat de 2 ori Ba, se cam oftica ala Pleca in 10000 mii M-am dat de 2 ori cu el. E vorba de un rs 06 care baiatu pretinde ca ia 160+. M-am dat si cu fostu motor a lui Harigan si am plecat eu pe o roata ca prostu dupa loc....si tot m am tinut in spatele lui. mah el zice ca el te-a facut..trebuie sa vad eu sa fiu arbitru .Eu nu ma laud ca ia 236131631 km/h....ia 130..testat azi pe ploiesti - snagov...motorul e limitat.Cobra, cand mai vrei sa te dai cu cineva...ma chemi p mn si dau eu verdictu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 mah el zice ca el te-a facut..trebuie sa vad eu sa fiu arbitru .Eu nu ma laud ca ia 236131631 km/h....ia 130..testat azi pe ploiesti - snagov...motorul e limitat.Cobra, cand mai vrei sa te dai cu cineva...ma chemi p mn si dau eu verdictu... lasa mha ca si u esti domestic rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Tot nu se lasa ala,nu? Iar vrea sa-si ia rusinica de la un CBR Era cu gura mare cand am fost la sala, dupa ce ne am dat un cuv. nu mai scotea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 pai d-aia zic dak are kitu, am 2 prieteni, unu cu rs 125 06 limitat la 11kw si cbr 125 si il cam face rs u limitat adik samy il face pe rena si pe skull ala=))) cu gutza cand m0am dat la 4t day...nu ii venea lu ala sa creada ca il faceam bine da era limitat atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 adik samy il face pe rena si pe skull ala=))) cu gutza cand m0am dat la 4t day...nu ii venea lu ala sa creada ca il faceam bine da era limitat atunci stii ca acuma ti-o da pe a 3a capat ... oricum,daca era full power rs`u ala,nu aveai cum sa-l faci oricat de prost e ala...adica doar sa plece cu a 2a , sau sa fie baiat bun ca stefan si sa schimbe in 8mii maxim...da` nu cred ca e cazu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 (editat) eu cred k si schimbat la 8000 face rs-u cbr-ul @pow - cred ca ai inteles invers, ce-ti convine Editat Martie 4, 2007 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 eu cred k si schimbat la 8000 face rs-u cbr-ul @pow - cred ca ai inteles invers, ce-ti convine aa da=)))))))) vaiii ce sa-i faci dak sunt rocker dala inrait...inteleg ce vreau..ca noi facem legea=))))) da termina ma...ca nu ai cum...s-au dat de atatea ori...si cu skull ala si cu rena...si ii pisa samy uite intreaba-i pe ei ai bah...da tu ce esti ma????esti rocker sau ce esti??? cand ne mai bagam la un gratar la laptaru??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 pai si daca il intreb p rena sau p skull zice ca ii face, si aici trebuie un arbitru Gratar... sa mancam iarasi carne cruda si plina de jar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 pai si daca il intreb p rena sau p skull zice ca ii face, si aici trebuie un arbitru Gratar... sa mancam iarasi carne cruda si plina de jar? poi cine a facuto fratie carnea aia???=))) nu tu???=))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speeder123 Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Am si eu o intrebare: Daca ar fi sa comparam CBR'ul(doar la inaltime) cu Concorde de la first bike, ar fi la acelasi nivel? Stie cineva? PLSSSSS HELLLLLPPPPPPP!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate