spire Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Salutari!! Am un amic ce si-a luat un Kawa VN 750. Ar vrea sa inlocuiasca una din axele cu came si culbutorii de la admisie la cilindrul din spate. Am cautat pe ebay dar oferta pare foarte slaba asa ca lansez o intrebare . Stie cineva unde ar putea gasi aceste piese? Are cineva asa ceva ,de vanzare? Asfalt uscat /. Ma puteti contacta la adresa spireanum@yahoo.com sau puteti suna direct la el : 0745135886,Toni. Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slaver Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Salutari!! Am un amic ce si-a luat un Kawa VN 750. Ar vrea sa inlocuiasca una din axele cu came si culbutorii de la admisie la cilindrul din spate. Am cautat pe ebay dar oferta pare foarte slaba asa ca lansez o intrebare . Stie cineva unde ar putea gasi aceste piese? Are cineva asa ceva ,de vanzare? Asfalt uscat /. Ma puteti contacta la adresa spireanum@yahoo.com sau puteti suna direct la el : 0745135886,Toni. Asfalt uscat!!! Salut! Si eu caut axe cu came pt VN-ulmau tot de 750, 4 bc. pt. ambii cil.A rezolvat amicul tau,a gasit?Daca da, zi-mi si mie de unde te rog;ma intereseaza si alte piese. gabyonny@yahoo.com ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Septembrie 18, 2006 Autor Share Postat Septembrie 18, 2006 Salut! Si eu caut axe cu came pt VN-ulmau tot de 750, 4 bc. pt. ambii cil.A rezolvat amicul tau,a gasit?Daca da, zi-mi si mie de unde te rog;ma intereseaza si alte piese. gabyonny@yahoo.com ASFALT USCAT Suna-l ca el si-a comandat de la cineva. Oricum anuntul e in continuare valabil pt. ca se pare ca mai dureaza pina cind aduc aia piesele. Asfalt Usacat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate