Buggy12000 Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Asta e poza cu R1 cind lam adus din germania prima zi cind am scos din cutie,pe 15 junie 2005 de ziua mea......Atuncii lam scos la prima plimbare iar cealalta poza e de la ultima plimbare ......... Sper sa scoti cat mai usor si cat mai repede banii de pe casco. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szaszy Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 eu lam vandut de mult amu cazut cu el acu n an...... tipul la cumparat si acuma la reparat......... si a facut o proba cu el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 LAsati motoru .. ..el sa fie sanatos... fieru sa indreapta dal draq... ( oricum pacat si de motor) insanatosire grabnica bikerului BIne ca e sanatos el, dar fierul ala ... nu mai ai ce "indrepta la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 (editat) ??? A incercat sa-si aprinda o tzigara de la flacara propriei motociclete!? Asta da budist nematerialist. Bad joke. PS: Mai terminatzi ma cu sabloanele astea. "Fierul se indreapta" si "Asfalt Uscat". . .ala " Noroc Bun" Vant in Pupa" si alte alea. .baietzi tineri va complacetzi in shabloane din astea. . nici macar pensionarii nu mai o ard atata cu proverbe dastea. . Huooo. PS@: Ce fier sa indreptzi ma la arsura aia?! Editat Septembrie 6, 2006 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 PS@: Ce fier sa indreptzi ma la arsura aia?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 nici nu iti imaginezi ce catuse misto ies din fierul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate