ENDUROSTORE Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 ECHIPA COMPUSA DIN MAESTRUL : BABES CASTRAVETI : -RADUCUL -NEA DANI -MARK -BRANDEAUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Foarte frumos. Foarte tehnic. Dar cam turistic traseul. Treptele alea au fost puse pt pedestrasi, nu pt vehicule motorizate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Initial am vrut si eu sa zic ceva de faptul ca ati mers pe treptele acelea destitanate turistilor cu pejo-ul dar asta e, poate doar pe acolo se putea merge. Compenseaza in schimb hardcoreala din restul pozelor. Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 ati avut timp de poze daci nu a fost hard-core... PS: astia se antreneaza in secret !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Beton!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 gata fetelor. Nu mai sunt pozele Aveti dreptate si unii si altii. Teoretic nu e voie. Practic nu cred ca sunt prea multi oameni in RO care sa ajunga cu motoreta pe-acolo - nu o sa se faca poteca de enduristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_b Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Cea mai dureroasa poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Cea mai dureroasa poza. pffff ce nasol. capul radiusului? Exact asa am avut eu de la cazatura la baschet acum vreo 15 ani. Trebuie sa stai cuminte o perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2010 nu, ma...nu e asa de rau...sunt doua capete de tarsiene(cred ca asa le zice) de la mana....se repara repede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 carpiene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Cea mai dureroasa poza. Cum s-a intamplat? La o cazatura a ramas mana agatata de handguard? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2010 carpiene bine, ma...carpiene... Mesaj completat Cum s-a intamplat? La o cazatura a ramas mana agatata de handguard? nu...pur si simplu s-a sprijinit in mana la o dezechilibrare... asta cu handguardul nu se intampla aproape niciodata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 bravo fratilor. f tare. eu nu am mai vz asa ceva. ff tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 din cate vad eu din poze ai spune k este coborarea din piatra mare in susai si daca este asa nu este premiera........ io am coborat pe acolo poate ma insel dar si pe acolo pe unde am fost am dat de niste praguri de sa moara m..sa mai mult pe langa ea decat pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2010 din cate vad eu din poze ai spune k este coborarea din piatra mare in susai si daca este asa nu este premiera........ io am coborat pe acolo poate ma insel dar si pe acolo pe unde am fost am dat de niste praguri de sa moara m..sa mai mult pe langa ea decat pe ea ...bine ...trebuia sa spun " urcare premiera".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 N=are treaba cu Susai, e urcarea de la cabana PM spre varf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate