Duz Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Daca in ultimile doua weekend-uri am tot fost spre munte, de data asta am zis sa vedem cum arata toamna si mai spre sud. Si arata bine! Din plin a contribuit si ziua superba de sambata! Lucruri care mi-au atras atentia? Pai ar fi cam asa: ruinele industriale de la intrarea in Calarasi, niste case de tigani de o saracie luna, lebedele si ratele salbatice de pe marginea drumului si melanjul dubios de centrala atomica cu fundal de eoliene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doring Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Frumoase poze, frumoasa vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Cu mobrele voastre trebuia sa mergeti pe varianta Oltina - Dunareni - Aliman. Este superb acolo si neumblat! Peisajele sunt super, insa mai putin sharp si mai putina saturatie. Ce camera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duz Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 Cu mobrele voastre trebuia sa mergeti pe varianta Oltina - Dunareni - Aliman. Este superb acolo si neumblat!Peisajele sunt super, insa mai putin sharp si mai putina saturatie. Ce camera? Daaa! Am trecut pe alaturi. Cred ca e tare ca lumea!!! Camera este un Pentax K si ceva... nu stiu nicodata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 No offence dar din ce vad eu pe harta aia drumul e majoritar la Nord de Dunare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate