pepsi Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 daca stie careva vre-un nr de telefon, a celor de la tomina sau alta firma, sau daca aveti voi asa ceva .... PS: e vorba de VN modelul pt USA din 88 parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 anyone??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Daca nu sunt strambe se pot face ca noi, nu are rost sa arunci banii. Te pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 NU STIU CE AU, NU E AL MEU MOTORU. AI TU SUPAPE DE VANZARE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 AI TU SUPAPE DE VANZARE? Nu, nu sunt "in bransa". Lucrez motoarele proprii, eventual ajut prietenii. Am lucrat pana acum supapele la 2 motoare (vreo 28 in total ), am sculele necesare, si as fi putut da un sfat, o scula sau chiar o mana de ajutor. In general supapele se pot rectifica daca nu sunt strambe, de aceea ma intrebam de ce vrea sa le cumpere. Sorry ca nu am fost exactamente on topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 nu cred sa fie strambe, poate is doar uzate, nu stiu exact, lasa-miterog un nr de telefon pe PM si vb cu omu. lalteredit: @pistolaru: am vb cu omu, si se pare ca o rezolvat problema, cica era rupta o supapa, mersi oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate