dragos1972 Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Ora 8:00 la ARC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 sorry all Bebe are febra asa ca trebuie sa spun pass. Next time. Poate maine dimineata pana la BV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 si a ajuns lumea pe acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 a ajuns toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Noiembrie 13, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2010 (editat) Am ajuns cu bine, obositor drumul la intoarcere, dar per total a meritat ! Multumesc tuturor de companie, mi-a parut bine! Editat Noiembrie 13, 2010 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 * hai cu poze, caty! si bine-ai revenit acasa! chiar stateam cu un ochi p-aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Am ajuns cu bine, obositor drumul la intoarcere, dar per total a meritat ! Multumesc tuturor de companie, mi-a parut bine! Si pozele?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 chiar asa: pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Super plimbarea,vremea si compania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2010 (editat) * hai cu poze, caty! si bine-ai revenit acasa! chiar stateam cu un ochi p-aici. Nu prea am facut poze, aparatul meu m-a lasat chiar inainte sa plec spre ARC. Totusi, la cerere, am sa aleg cateva dintre cele facute de cei prezenti: Ionel, Dragos si George cu ale lor frumuseti: Calutul meu frumos : Partenera mea de drum de care am fost tare mandra Drum bun la bai Cria, mi-ar fi placut sa va pot insoti. Editat Noiembrie 14, 2010 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 * ee, asa da! ce zi! ...parca venise primavara si voi doua sunteti ca doua flori, de primavara cred ca ar fi bine sa ne apucam de cursuri de mers cu pasager. in curand or sa vrea si copiii la plimbare, nu mai scapam de ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 frumos sarumana kati Mesaj completat nenea ai ascuns gtr superstitios frate nici s-al vada alti nu vrei sau e doar de parada arc si acasa tu sti mai bine o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) Nenea, ma abtin sa-ti raspund ca sa nu stricam topicul fetei. Daca citeai tot topicul ti-ai fii dat seama ca nu eram prin preajma, dar asta e alta treaba. Voie buna. Editat Noiembrie 15, 2010 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventurer Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Doar 8 poze???? Frumoase!!!!!!!!!!!!!!! Vremea a fost superba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate