Sari la conținut

Adventurer

Membru
  • Număr conținut

    78
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Adventurer

  1. FELICITARI !!! Pozele sunt superbe. P.S. Ma framanta 2 intrebari: 1.Cum ati reusit sa va descurcati 14 zile cu un bagaj asa de mic??? 2.Cum v-ati descurcat cu doar 13,5 euro pe zi ptr doua persoane??? (am scazut benzina)
  2. Adventurer

    CANADA

    Multumesc ptr informatii. Orice informatie este utila vis-a-vis de acest hobby. Asteptam si cateva poze de la tine. Foarte frumos !!! Frig, dar superb. In zona aia sunt munti si cred ca mersul pe 2 roti este o placere.
  3. Exista probabilitatea sa se rezilieze contractul dintre Rossi si Ducati???? Daca se intampla asta..............pe ce o sa alerge in 2012???
  4. Adventurer

    CANADA

    Salut! Impartaseste-ne cateva impresii despre viata de motociclist din Toronto (Canada) !!!! (si nu numai...)
  5. Adventurer

    CANADA

    Merci frumos ptr informatii. Am intrebat de omologare si alte cheltuieli ptr ca nu e o problema cu transportul. (adik......vreau sa inchiriez un container intreg ptr relocare si am loc si de mobra.) Oricum....................mai dureaza pana ajung eu p-acolo ca abia am depus dosarul. Intre timp, ma informez ca sa stiu cum e mai usor si sa nu imi complic viata din cauza unei mobre.
  6. Frumoasa excursie de weekend. Cum ti-ai facut singura pozele? Nu ma refer la aparat sau la trepied, ci la faptul ca in cateva poze esti destul de departe de aparat.
  7. Adventurer

    CANADA

    Daca tot ai deschis acest topic ..... vreau sa te intreb si eu cate ceva. 1. Cum este examenul moto din Canada? Am inteles ca poti sa folosesti carnetul din Romania doar 6 luni. Cineva mi-a soptit ca este mai indicat sa faci din nou scoala acolo ptr ca e mai bine la asigurari. 2. Daca se merita sau nu , sa iti iei mobra din tara. (ce ar presupune asta?) Transport, omologare, etc... Bafta!!!
  8. Prima data am crezut ca nu vad eu bine ca era legat de bariera. In zonele astea.......rurale......animalele sunt cam chinuite. Scuze de OFF! Plimbarea a avut toate ingredientele necesare: asfalt, forestier, gratarel si o companie placuta. La mai multe!!!!!!!!!!!!
  9. Foarte frumos!!!! Dar daca venea paduraru........................... Catelul a fost fericit? Eu cred ca da!
  10. Nu ma dau vreun cunoscator sau mare mecanic. Am zis sa verifice arcurile, ptr ca am avut ghinionul la masina, sa constat ca mi s-a rupt un arc. D-aia m-am grabit sa fac afirmatia vis-a-vis de integritatea arcurilor. Am vazut pe net o gramada de filmulete care te ajuta sa inlocuiesti diverse parti la o motocicleta. Poate ca a mai fost desfacuta furca si nu a fost montata "ca la carte". Ne dam cu presupusu ptr ca nu stim exact ce feeling are posesorul mobrei. Bafta!!
  11. Cand schimbi uleiul de la amortizoare, sa verifici si integritatea arcurilor!
  12. "ziua 2,3,4 sile-zonguldak-sinop(cel mai nordic oras al turciei)-nevsehir(cappadocia) = 1200 km" Cei 1200 Km se fac in 3 zile sau intr-o singura zi?
  13. Am vorbit eu cu Catalin in urma cu 3 zile si mi-a zis ca a avut niste probleme in familie, dar o sa-i contacteze pe cei de la Varadero-international. El a propus locatia ptr VIM 14 si a facut si o scurta prezentare la intalnirea din Austria (VIM 12). O sa-l mai sun sa-i reamintesc. P.S. Catalin este realizatorul emisiunii de pe TVR 2 - moto magia.
  14. Felicitari ptr tura. Mi-a facut mare placere sa privesc pozele. Cred ca o sa le mai revad de cateva ori cand o sa fie zapada afara.
  15. Doar 8 poze???? Frumoase!!!!!!!!!!!!!!! Vremea a fost superba.
  16. La ora 17.00 e deja intuneric. Daca mai stai si la masa 1h............. Cati Km sunt in total?
  17. Ce sa zica? Varadero nu se strica...................niciodata. Posesorii de Varadero nu se intalnesc....................niciodata. ETC ETC
  18. Sa inteleg ca numai BMW a venit cu noutati? Restul...................au pauza de creatie?
  19. Nu vreau sa fiu carcotas, dar e putin exagerat........... Nu stiu pe ce motoare ai mai mers, dar daca apare vreunu cum am vazut eu pe Posada, care se credea pe circuit si avea genunchiul pe jos iar capul (casca) era sub oglinda mea de la masina.............nu ai cum sa il lasi in urma sau sa mergi in ritmul asta cu Varadero. Ciclistica este foarte buna dar nu poti spune ca este de neegalat. Eu am mers si cu BMW R1200GS si pot spune ca are o ciclistica mai reusita decat la Varadero. Probabil ca este ajutat (BMW-ul) si de centrul de greutate mult mai jos decat la Honda. Iar, ca sa ajungi acasa in siguranta...................tine de mai multi factori. Sistemul de franare, ciclistica, gabaritul, etc pot sa te scoata din anumite situatii putin mai delicate, dar daca mergi cu 200 sau iti apare un TIR sau un dubist pe contrasens intr-un viraj, nu cred ca mai conteaza ce frane ai sau daca ciclistica e de mare spectacol. Sa nu ma intelegi gresit. Si mie imi place Varadero, merge bine, si mi-a iertat cateva greseli de "pilotaj". Bafta si asfalt uscat!
  20. E superba! Cred ca pretul o sa fie in jur de 28-30 mii euro full option.
  21. Au si o caprioara in spatele restaurantului. E o zona super frumoasa, unde poti sa dai si la peste. Din cate am inteles, berbecutul la protap se face in weekend sau la comanda ptr mese festive.
×
×
  • Creează nouă...