razcs Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 pana acum nu prea am bagat in seama marca asta da am vazut cateva si sunt frumusele cine are sau a mers pe acest model si imi poate da si mie informatii in legatura cu consum,vinteza maxima,etc e bn venit apropo dau poligonu maine:X:X:X:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 pana acum nu prea am bagat in seama marca asta da am vazut cateva si sunt frumusele cine are sau a mers pe acest model si imi poate da si mie informatii in legatura cu consum,vinteza maxima,etc e bn venit apropo dau poligonu maine:X:X:X:X bafta , vinde un baiat daniel unul la un pret foarte bun dan1el_san e id lui , el o sa te lamureasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 e dragutica , ca performante nu stiu ce sa-ti zic ... [ ] ... oricum multa bafta maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Bafta maine .. . Vezi sa-l iei ... .. Nu ai de ce sa-ti faci probeleme .. E simplu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecss Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Este un motor bun fiabil consum intre 3.5 si 6 depinde cum mergi cu el ,viteza maxima 130 ,foarte manevrabil...la mine si-a facut treaba pentru inceput...am invatat destule pe el.Eu il vand pe al meu. Daca esti interesat lasa un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji. Din cate stiu eu Kymco e partea chinezeasca din marca Honda si motorul pe quannon e acelasi ca pe CBR deci no strees Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate