valhall Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Pe scurt: trebuie sa imi fac ITP ul in curand, si cica nu se mai poate fara semnalizare (chiar daca Simsonul nu are din fabrica). Cine ma ajuta cu procurarea unui releu si cu montajul? caci eu sunt bata. Platesc in bani sau bere sau amandoua. Multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Dap nu-i o problema... releul mi se pare ca il am prin curte iar de montat se monteaza usor.... te ajut io 0722 600 757 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 prietene,sunt motoare ca al tau si poate sa nu iti ceara sa semnalizezi.du-te asa si vezi.. daca nu,iti da revenire si atunci dc e iti pui.vezi ca toti au burta,deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 Multumesc mult de promptitudine White Raven! Madcox, ai dreptate dar daca e sa dau spaga intru in pamant de rusine, nu am reusit in viata mea. Insa e o idee buna asta cu revenirea, imi da timp sa o pun la punct. Multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Simsonul nu a fost prevazut cu semnale, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 Scrisei mai Aleko in primul post ca nu.....si nici nu vreau sa dau gauri in el ca sa ii pun, baga-mi-as cracii in legile lor. In tarile normale, vehiculele mai vechi de 35 de ani sunt scutite si de impozit, asigurarile sunt la preturi preferentiale....in Romanica, ne matura ca pe niste gunoaie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 du-te asa.oricum nu strica sa ii pui dupa aia semnalizari.prostii nu te vad nici asa dar fara... de obicei la motociclete sunt superficiali.din ce am intalnit.o tii tare ca nu are din fabrica si gata.vezi ca de obicei iti ia banii dupa.deci daca fac totusi urat te duci in alta parte dc ai unde.din experienta am vazut ca unde unul cere ceva,in alta parte nici nu pomenesc,si asa mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Simsonul nu a fost prevazut cu semnale, nu? Da! Nu este prevazut cu semnalizare!Daca ii pui trebuie sa-i faci omologare la RAR... Niciodata nu am fost intrebat unde-s semnalizarile!De aia te invata la scoala sa mergi doar cu mana dreapta si cu stanga sa semnalizezi! du-te asa.oricum nu strica sa ii pui dupa aia semnalizari.prostii nu te vad nici asa dar fara... de obicei la motociclete sunt superficiali.din ce am intalnit.o tii tare ca nu are din fabrica si gata.vezi ca de obicei iti ia banii dupa.deci daca fac totusi urat te duci in alta parte dc ai unde.din experienta am vazut ca unde unul cere ceva,in alta parte nici nu pomenesc,si asa mai departe. corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate