Banzay Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 4 ani cu aceeasi mobra e ceva Sa o folosesti sanatoasa in continuare, fara incidente de nici un fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 17, 2014 Autor Share Postat Septembrie 17, 2014 Multumesc frumos, asemenea! E o surpriza si pt mine ca nu am schimbat-o cu ceva mai nou. Dar mi-a oferit si imi ofera cam tot ceea ce vreau... Recunosc insa ca mi-as dori aceeasi motoreta dar cu tehnologia de astazi (abs, suspensii, frane, etc...) 4 ani cu aceeasi mobra e ceva Sa o folosesti sanatoasa in continuare, fara incidente de nici un fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Foarte frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 18, 2014 Autor Share Postat Septembrie 18, 2014 Foarte frumoasa! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 asemenea! Ar fi ceva sa o tin si eu (macar) 2 ani! Dar parca m-am potolit un pic, am redus numarul de fiare la 2 (dintre care unul e scuterici de oras, deci nu prea se pune), dupa ce in anii trecuti (4 la numar) am schimbat vreo 7 mobre. Majoritatea vechiute, unele mai bune, unele mai rele, insa zx9r-ul de acum indeplineste majoritatea cerintelor mele fata de ce caut la o mobra. Pacat ca e pozitia mai sport si are semighidoane (desi voi incerca sa o trec la un ghidon de touring candva) si tot timpul merg cu pasagera, ca a mea iubita nu ma lasa singur si nici sa isi ia carnet nu vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 23, 2015 Autor Share Postat Februarie 23, 2015 Mititica mea la sedinta foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate