FanFane Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) Belogradchik e tura de 2 zile. Daca o faci intr-o zi e tot pe fuga. Din punctul meu de vedere n-are nici un rost. Editat Noiembrie 19, 2010 de FanFane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2010 Belogradchik e tura de 2 zile. Daca o faci intr-o zi e tot pe fuga. Din punctul meu de vedere n-are nici un rost. Ar fi ok spre Elena. Uite aici: /index.php?showtopic=605421 Am zis sa nu inducem pe oameni in eroare cu data de duminica trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Eu nu ma mai bag pe topicul vostru nou... Din diverse motive, printre care si faptul ca nu mai am permis si parca n-as merge cu dovada la bulgari, eu o sa zic pas la tura de o zi. Oricum nu mi-era clar cine mai vine o zi. Drum bun celor care merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Eu nu ma mai bag pe topicul vostru nou... Din diverse motive, printre care si faptul ca nu mai am permis si parca n-as merge cu dovada la bulgari, eu o sa zic pas la tura de o zi. Oricum nu mi-era clar cine mai vine o zi.Drum bun celor care merg. Cum ai reusit cu permisul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate