RENEGADE Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) Salut si bine v-am regasit. Asa cum spuneam si visam....s-a intamplat! Sunt un nou Harley-ist! Motorul este un Road-King Classic Firefighter Special Edition 2002! Azi l-am luat si multumesc fostului proprietar pentru ca pus anuntul exact cand trebuia. Pura concidenta! Azi dimineata nu credeam ca la pranz imi voi fi implinit un vis de vreo 20 de ani. Ce ti-e si cu soarta asta! Sa fie intr-un ceas bun! Este model 2002 din serie limitata dedicata pompierilor americani care si-au dat viata in 2001 la turnurile gemene si are 18.000 mile facute cu 2 proprietari din care vreo 2 mile in Romania!. Are pana si clopotel! Probabil ca va suferi mici adaptari la personalitate ca asa ii sta bine unui motor! In consecinta daca stiti pe cineva ca doreste un motor am un BMW R1100RT/1996 rosu la vanzare. Sa ma caute aici sau la anunturi! Editat Noiembrie 19, 2010 de RENEGADE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Era si timpul. Bravo. Eu mi-am pus (asa si asa) la vanzare Vulcanul, ma trage de mult la Dyna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aisha Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 felicitari nu a apucat sa stea prea mult la vanzare(si la pretul ala,oricum nu cred ca apuca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Salut si bine v-am regasit. Asa cum spuneam si visam....s-a intamplat! Sunt un nou Harley-ist!Motorul este un Road-King Classic Firefighter Special Edition 2002! Azi l-am luat si multumesc fostului proprietar pentru ca pus anuntul exact cand trebuia. Pura concidenta! Azi dimineata nu credeam ca la pranz imi voi fi implinit un vis de vreo 20 de ani. Ce ti-e si cu soarta asta! Sa fie intr-un ceas bun! Este model 2002 din serie limitata dedicata pompierilor americani care si-au dat viata in 2001 la turnurile gemene si are 18.000 mile facute cu 2 proprietari din care vreo 2 mile in Romania!. Are pana si clopotel! Probabil ca va suferi mici adaptari la personalitate ca asa ii sta bine unui motor! In consecinta daca stiti pe cineva ca doreste un motor am un BMW R1100RT/1996 rosu la vanzare. Sa ma caute aici sau la anunturi! pfff..mi-ai luat-o inainte sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceflo Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 sa ai noroc de el...Doamne ajuta ! ma bucur pt astfel de reusite...sa postezi poze dupa " personalizare "...numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2010 Bine v-am regasit. Va rog totusi cand salut in trafic sa stiti ca nu e la misto desi sunt Harley-ist. E pe bune! Drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Sa aprinzi lumanari, da? La banii aia... Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 welcome to HD world! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 sa-l calaresti sanatos, pune si tu o poza cu motorul real, nu d-astea luate de pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Decembrie 9, 2010 Autor Share Postat Decembrie 9, 2010 (editat) E singura, ca nu am apucat sa-i fac poze. La primavara altele noi... Arata si merge ca un bagger veritabil! Si suna meserias! Editat Decembrie 9, 2010 de RENEGADE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate