kerosen Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 problema e ca nu s-au indoit telescoapele deloc - le-am desfacut shi le-am verificat, nu au curbura deloc. dar roata fatza a venit inapoi pana s-a atins de carena de sub radiatorul de apa, shi nu shtiu ce distantza era initzial intre cauciuc shi carena de sub radiatorul de apa iar de aici am tras concluzia ca a cedat cadrul. daca are cineva un motor din asta il rog sa ma sune sa il intreb de distantza initziala. telefoanele mele sunt: 0723683298 shi 0744 582148 multzumesc, numai bine, cosmin aka kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Pai ai dedus fff bine .Trebuie sa se vada pe cadru sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Septembrie 8, 2006 Autor Share Postat Septembrie 8, 2006 nu are nimeni un gixer K1? sau macar sa shtie pe cineva care are? save me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate