bobbyadr Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Pentru că, din păcate, iarna se apropie și poponeataând va trebui să renunți la mersul cu motocicleta sau atv, ne-am gândit să îți oferim un loc în care să o poți lăsa in siguranta. In timpul sezonului rece conditiile atmosferice pot degrada considerabil motocicleta,atv,etc Oferta este valabilă din octombrie 2010 – martie 2011 pentru orice tip de motocicletă sau ATV . Găzduirea motocicletei se face in conditii de siguranta deplina si costă 120 RON/lună Ultimile 10 locuri libere Pentru mai multe detalii : Str.George Enescu Nr.32 A,Craiova 0745300044 0351467383 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark'ster Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Salut, In scurt timp imi voi cumpara prima motocicleta si incerc sa gasesc un loc unde sa o pot tine in siguranta tot timpul anului. Sunt sigur ca nu sunt singurul care viseaza la acest lucru, asa ca va intreb: aveti un loc liber in garajul in care va tineti motocicleta sau sunteti dispusi sa gasim impreuna un astfel de garaj care sa ne scape de aceasta grija? O zi buna, victor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Salut, In scurt timp imi voi cumpara prima motocicleta si incerc sa gasesc un loc unde sa o pot tine in siguranta tot timpul anului. Sunt sigur ca nu sunt singurul care viseaza la acest lucru, asa ca va intreb: aveti un loc liber in garajul in care va tineti motocicleta sau sunteti dispusi sa gasim impreuna un astfel de garaj care sa ne scape de aceasta grija? O zi buna, victor din pacate pe tema asta o sa mai gasesti topicuri in care lumea stia ca e motoru bine mersi in garaj, si garaju era gol de mult. hotul e hot. daca o vrea ti-o ia cu tot cu gps. intai citeste pataniile si apoi vezi ce concluzii tragi. eu o tin in fata blocului de vreo 2 ani si nu a patzit nimic. conteaza mult sa ai vecini care stau pe la bloc si asta goneste destul de repede hotii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark'ster Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 am citit insa nu m-au convins din pacate eu nu am unde sa o parchez in fata blocului pentru ca nu ai unde sa arunci nici macar un ac iar sub fereastra am alee in plus nu mi-e frica numai de furt ci si de vandalism sau mai stiu eu ce alte obiceiuri bastinase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 in ce cartier stai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark'ster Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Calea Bucuresti - Rotonda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnduZ. Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Daca gasesti un loc mai ferit, iti poti face tu un garaj micut din rectangulara si tabla zincata exact pe dimensiunile motocicletei. Eu asa am facut si m-a ajuns la 4-5 milioane. Din cauza dimensiunilor reduse nu o sa deranjezi pe nimeni si nici nu iti trebuie autorizatie de constructie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hysaf Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 Din curiozitate,ce moto iti iei de esti ingrozit sa o tii afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark'ster Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Urmaresc 2-3 modele diferite si sper ca saptamana viitoare sa am timp de achizitie. Fiind prima motocicleta o voi alege dupa doua criterii: sa fie ieftina si de putere mica deci un touring sau un naked. N-as spune ca sunt ingrozit s-o tin afara insa din experientele avute cu masina personala si nu in ultimul rand din ce am auzit in stanga si-n dreapta legat de motociclete prefer garajul. In plus, langa bloc nu am unde sa o tin. Parcarile sunt pline ochi cu masini iar varianta cu 'locul mai ferit' pica din start pentru ca a doua zi vecinii mei fara ocupatie (si sunt muuulti) ar depune cu siguranta o plangere la politie sau primarie, sunt patit. Si asta din spirit civic si nu doar asa ca sa mai treaca timpul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hysaf Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) Urmaresc 2-3 modele diferite si sper ca saptamana viitoare sa am timp de achizitie. Fiind prima motocicleta o voi alege dupa doua criterii: sa fie ieftina si de putere mica deci un touring sau un naked. N-as spune ca sunt ingrozit s-o tin afara insa din experientele avute cu masina personala si nu in ultimul rand din ce am auzit in stanga si-n dreapta legat de motociclete prefer garajul. In plus, langa bloc nu am unde sa o tin. Parcarile sunt pline ochi cu masini iar varianta cu 'locul mai ferit' pica din start pentru ca a doua zi vecinii mei fara ocupatie (si sunt muuulti) ar depune cu siguranta o plangere la politie sau primarie, sunt patit. Si asta din spirit civic si nu doar asa ca sa mai treaca timpul... Eu stau la Rotonda.Imi tin motocicleta in parcare si nu am absolut nici o treaba,nici o frica,nimic.In plus mai sunt inca 2 baieti care le tin tot in parcare(unul o parcheaza acum in spatele meu,celalalt la cazino in parcare). Vecinii merg pe principiul "nu ii deranjezi,nu te deranjeaza",de sunt multi oameni batrani in zona.Acum conteaza si ce gen de persoana esti tu. Politia nu are ce sa iti zica.Iti garantez eu Ia-ti tu moto mai intai si dupaia gasesti tu unde sa o arunci. Editat Iunie 27, 2011 de hysaf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell_mc Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Este disponibil un loc pentru o motocicleta intr-un garaj in care mai sunt 2 motoare in zona Craiovita - Orizont Cost garaj pentru toate 250 ron pe luna, aprox 80 ron pt fiecare moto. Cosmin - 0724 205 722 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell_mc Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 Este un loc disponibil in garaj zona Craiovita - Orizont TEL. 0724 205 722 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell_mc Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 Este disponibil un loc pentru o motocicleta intr-un garaj in care mai sunt 2 motoare in zona Craiovita - Orizont Cost garaj pentru toate 250 ron pe luna, aprox 80 ron pt fiecare moto. Cosmin - 0724 205 722 De actualitate Mai putem face un loc, oricum nu le miscam iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 (editat) am si eu 4 locuri langa club Malibu, garaj incalzit, daca intereseaza pe cineva 0742485660-Ovidiu Editat Noiembrie 6, 2011 de Ovi_zd3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic7or Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Garaj cu doua locuri disponibile - Craiovita 0730 223 588 - Victor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyy2015 Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Caut garaj in Craiovita pentru motocicleta daca ma poate ajuta cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate