Sari la conținut

AnduZ.

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AnduZ.

  1. AnduZ.

    I.T.P.

    as vrea sa fac si eu itp-ul motocicletei mele si nu pot decat sambata acum inainte de paste, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie despre o locatie ITP Moto si eventual un numar de telefon. am cautat pe net in lung si in lat si nu am gasit nimic... Multumesc de info!
  2. @hardKnot nu stiu cat de vitezoman era audi-ul ala, dar si tu te grabeai la culcare ca m-ai dat pe mine la o parte care aveam 160-170 ))
  3. Salutare! Imi pare rau ca nu mi-am luat si eu la revedere cum trebuie de la toata lumea, dar a trebuit sa ajung acasa mai devreme. Oricum voiam sa va multumesc pentru o excursie super, si ca traseu , dar mai ales ca si companie. Multumiri speciale pentru Beatrice ca a origanizat excursia! Sper sa mai facem altele cel putin la fel de frumoase cat de curand.
  4. 18 mai...13 iulie practic acelasi lucru ) Eu am primit-o de la cineva care mi-a zis ca a citit-o de dimineata. Am cautat si eu articolul pe internet, dar nu l-am gasit, ma gandeam ca stiti voi mai multe. Bine totusi ca a fost o alarma falsa, dau o bere pe tema asta
  5. Am citit si eu asta. Scuze atunci, nu am vrut sa induc lumea in eroare
  6. nu vreau eu sa fiu purtatorul de vesti proaste, dar voi stiati de chestia asta? :| http://m.romanialibera.ro/stire-264528.html Daca e adevarat hai sa facem o alta ruta la dus ca prea am asteptat excursia asta....
  7. Se mai fac inscrieri? Vreau si eu sa vin daca se mai poate. Nu stiu la cati a ajuns lista, asa ca imi las doar numele si motorul : Andu GSR 600
  8. Maine o sa fie vreme perfecta cu 20 de grade si cer senin, iese careva la o plimbare mai lunga?
  9. Daca ar fi pe la 5 si ceva pe la arc cum zicea simpson ar fi perfect ca eu atunci scap de la servici si sunt in zona arcului,si de acolo pe dn1,si apoi spre de taberei
  10. o sa fiu si eu prin zona, daca stabiliti un loc anume poate trec si eu...
  11. subscriu la ce zice Hyena986...daca te imbraci decent nu ai nici o problema cu frigul. Eu merg in fiecare zi cu motorul la servici si chiar mi se pare vreme buna asta,numai sa nu ploua...foarte tare. Iar apropo de manusi, te ajuta foarte mult daca pe sub manusile de motor iti iei niste manusi medicale simple de plastic de unica folosinta.
  12. Un GSR din 2007, si trebuie sa mai am putina rabdare sa termine baiatul de la care l-am luat cu niste acte
  13. Mi-ar placea si mie sa vin, dar daca se tine putin mai tarziu sambata, pentru ca mi-am luat o mobra noua si vin cu ea tocmai de la Sibiu
  14. Nu sunt cel mai priceput la mecanica, dar ma indoiesc ca o baterie oricat de noua si buna ar fi, lasata la temperaturi de multe grade pe minus mai functioneaza cum trebuie in primavara . Iar saptamana trecuta au fost temperaturi sub 0 grade, ceea ce pentru bateria mea subreda a fost suficient. Cat despre incarcare la motocicleta in mers, nu stiu cat poate sa se incarce in vreo ora de folosire pana la servici si inapoi. Stiu ca cea mai buna solutie ar fi o baterie noua, dar ma gandeam ca totusi as putea sa mai incerc sa o incarc,mai trag de ea pana vin zapezile si daca nu merge...o baterie noua.
  15. Salutare! Ma poate ajuta si pe mine cineva prin zona cu o mica incarcare de baterie la redresor, pentru ca am lasat-o nepornita saptamana trecuta pe gerurile alea si acum imi face figuri dimineata si nu porneste decat impinsa. Multumesc anticipat!
  16. Salutare! Pe la sfarsitul acestei veri am reusit sa ajung pana in Barcelona, dar din pacate fara motocicleta (excursie pe care totusi sper sa o fac la anu daca voi avea resursele necerare). Pe langa 14203 ( aproximare personala ) de obiective artistice si culturale din care 90% legate de Gaudi, am gasit si un muzeu al motociclismului, de dimensiuni destul de reduse, dar care a reusit sa ma impresioneze. Nu stiu daca aici este locul unui astfel de topic, dar m-am gandit ca ar exista persoane care vor aprecia macar acest tur virtual al muzeului, asa ca "enjoy": adresa muzeului este : http://www.museumoto.com/es/
  17. am fost pana la urma si chiar a meritat, si traseul si locatia. Nu mai fusesem la veliko tarnovo si m-a impresionat ca e ceva chiar diferit de restul bulgariei. Am atasat doar cateva poze ca sa va faceti o idee cum e pe meleagurile alea ( pentru cei care nu au fost )
  18. sambata pe la 8.30 si sa ne intoarcem in aceeasi zi. ai trecut cumva si cu bacul la zimnicea, cum e trecerea, e mult de asteptat la bac?
  19. @mateis , ce zici de traseul asta intre Petromul de la favorit si Billa...cu o mica ocolire : traseu ? si scapi si de autostrada care este destul de plictisitoare/obositoare.
  20. e perfect, eu ma bag!dar te referi la veliko tirnovo, in bulgaria,nu?
  21. Ar fi frumoasa o excursie mica in weekendul care vine de vreo 4-500 de km care cred ca o sa fie cam printre ultimele cu vreme buna pe anul asta. Vreo idee de traseu sau cineva dornic de asa ceva pe sambata, duminica?
  22. Salutare! Eu ma gandeam sa fac maine o mica excursie la cabana trei brazi de la predeal, dar ar fi mult mai distractiv daca nu as face-o singur. Deci daca e cineva interesat de o excursie asa mica de duminica, ne putem vedea maine dimineata in parcare la billa. Numai bine!
  23. De ce sa se mai complice sa le scoata din garaj, le vinde direct de acolo! Ok, mi-am facut asa o idee, multumesc de info!
  24. Asa e, cea mai buna este varianta cu garaj dar sper sa si gasesc ceva mai accesibil si ca pret si ca distanta, pentru ca eu merg cu motorul la servici si nu ar fi cel mai bun lucru sa fac mai mult pana la motocicleta decat pana la servici . Pana una alta o las legata in fata blocului si ma umplu de ganduri pozitive. @simpson: nu stai cumva vizavi de billa? ca mi se pare ca am vazut o Honda Domninator pe langa bloc pe acolo :-?
  25. Asta ar fi ideal, deci daca stii ceva de vreo oferta, ti-as fi recunoscator!
×
×
  • Creează nouă...