mihai_prd Postat Aprilie 8, 2004 Share Postat Aprilie 8, 2004 Imi trebuie o sa de Nipru sau de orice altceva sa o modific pt. ca nu gasesc burete asa dur in comert! Help mai ales bucuresteni! 6487804 seara sau dati-mi beep in week-end la 0723565973 si va sun eu! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Aprilie 11, 2004 Share Postat Aprilie 11, 2004 Burete dur gasesti la dezmembrari auto. Cauta o canapea de masina fara arcuri si iti decupezi de acolo cat burete vrei. Personal mi-am facut saua dintr-o canapea de autobuz, am pus buretele pe doua straturi ca era prea subtire si a iesit foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crash Postat Aprilie 13, 2004 Share Postat Aprilie 13, 2004 Daca vrei burete dur cumpara o izoprena (delea care se pun prin cort pe jos) si e si ieftina si-ti avunge pt 2 sei. Sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 15, 2004 Autor Share Postat Mai 15, 2004 Hai ca am rezolvat-o cu saua, dar un filtru de aer pt. o Pahema nr. faif nu am gasit nici la mister Tunaru, asa ca din nou,iar, asadar HELPPPPPPPPPP ! Dau si bere si ce o mai fi nevoie, eventual si vin din ala din ala din care bea Patriarhu' (fara caterinca-daca nu-l beau pana gasesc filtru)! Apropo, sa nu ma trimiteti in Vitan ca am fost aproape in fiecare duminica! Tel. 0723565973-pt. week-end am cent asa ca beep... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 hmm eu stiam ca in targ gasesti tot ce vrei(in Vitan)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate