etarulescu Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Se vinde mz rt 125 la pretul de 300 e. Inscrisa in circulatie cu nr vechi, impozit platit la zi. tel 0765211474-Edy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Frumoasa motocicleta, are si cutia neagra a avioanelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 super moto,si pretul e chiar ok.la cum arata,pacat ca am multe ca mar tenta.. spor la vinzare cu toate ca eu nu as vinde asa ceva sincer,daca nu duci lipsa de lovele bago la vaselina si uita de ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Daca nu se inscrie cineva mai repede, cred ca ma mezuisc, imi place cum arata mititica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 Daca nu se inscrie cineva mai repede, cred ca ma mezuisc, imi place cum arata mititica. Motocicleta e rezervata pana vineri 26 noiembrie 2010. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Apropo, cutia neagra a avioanelor este, de fapt, portocalie. Bafta si asfalt uscat! P.S.: Daca n-o dai vineri, discutam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2010 Apropo, cutia neagra a avioanelor este, de fapt, portocalie. Bafta si asfalt uscat! P.S.: Daca n-o dai vineri, discutam. Anunt valabil! Motocicleta nu mai este rezervata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 (editat) Se vinde mz rt 125 la pretul de 300 e. Inscrisa in circulatie cu nr vechi, impozit platit la zi. tel 0765211474-Edy Frumoasa jucaria , piesa de muzeu :) bafta Editat Noiembrie 26, 2010 de vlady_80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 8, 2010 Autor Share Postat Decembrie 8, 2010 super moto,si pretul e chiar ok.la cum arata,pacat ca am multe ca mar tenta..spor la vinzare cu toate ca eu nu as vinde asa ceva sincer,daca nu duci lipsa de lovele bago la vaselina si uita de ea. Motocicleta s-a vandut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate