DLA Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 mai bine ai rabdare pana wk viitor, am niste libere.m-as baga.da cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 n-ai inteles nimic, stai jos Domnu' Doctor - de ce sa nu mergem SI weekendul asta SI celalalt ? cu masina, mamai de viata ca de un an si ceva n-am mai avut sezon. norocul meu ca a fost o Crimee scurta ca ma faceam de ras mai bine ai rabdare pana wk viitor, am niste libere.m-as baga.da cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 in seara asta testez un vin sa vad daca merge cu aburii din piscina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 in seara asta testez un vin sa vad daca merge cu aburii din piscina il testezi singur in jakuzi ? ada l ca i un portbagaj liber doar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 (editat) Adresa scolii: ÂŞcoala cu clasele I-VIII "Matei Basarab"Strada Maior Spirescu Nr. 1 TârgoviÂşte, cod 130116 Județul Dâmbovița România bazinul este in complexul sportiv din spatele scolii dati un semn si ne sincronizam, daca veniti Bafta mare da-mi te rog mai multe detalii: program - e deschis in weekend? e decent, sunt conditii de igiena si intimitate macar de baza? (gen vestiare unde sa lasam echipamentul si catrafusele) bazinele au si adancime mai mica.. pentru cei ce nu stiu sa inoate Editat Noiembrie 24, 2010 de zu1u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 da este deschis in weekend sunt vestiare dar nu ai nevoie(pui catrafusele pe sazlong langa bazin) bazinul are,cred,1,5 m. adancime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2010 azi ma duc in " expeditie" daca nu ma mai intorc inseamna ca m-am inecat pe la un 5 ..5:15 am decolat directia targoviste conservar, deh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 S'au terminat bre, bazinele Âşi piscinele în BucureÂşti, de trebe să mergeți la băi, tocmai la TârgoviÂşte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 da-mi te rog mai multe detalii:program - e deschis in weekend? e decent, sunt conditii de igiena si intimitate macar de baza? (gen vestiare unde sa lasam echipamentul si catrafusele) bazinele au si adancime mai mica.. pentru cei ce nu stiu sa inoate pai...hai sa vedem...totul nou, curat, spalat podelele din vestiare de cateva ori pe zi, dulap cu cheie pt fiecare, bancutza in vestiar, dusuri...putin spus fierbinti...oparite ar fi mai bine spus(mare grija). grupurile sanitare curate si noi, incinta incalzita, apa la minim 24 de grade(a fo si la 29, dar era prea calda) @fox: man, eu am treaba in seara asta. As putea veni decat dupa 8...cnd te tirezi deja. Dau nr de telefon pe PM si ne vedem prin oras, daca e....la shaormeria aia unde ne-am intersectat data trecuta. Bafta mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2010 roger. done bine ca sunt "privat" si ma confunzi cu mandrele tale hai ca ne sincronizam pe seara. eu as pleca din buc pe la un 5 si un pic.in rest ne ' sincronizam " lasa sharomeria si hai prin centru pe la Casa veche ca am papat odata acolo o inghetata de mamam mama pai...hai sa vedem...totul nou, curat, spalat podelele din vestiare de cateva ori pe zi, dulap cu cheie pt fiecare, bancutza in vestiar, dusuri...putin spus fierbinti...oparite ar fi mai bine spus(mare grija).grupurile sanitare curate si noi, incinta incalzita, apa la minim 24 de grade(a fo si la 29, dar era prea calda) @fox: man, eu am treaba in seara asta. As putea veni decat dupa 8...cnd te tirezi deja. Dau nr de telefon pe PM si ne vedem prin oras, daca e....la shaormeria aia unde ne-am intersectat data trecuta. Bafta mare Mesaj completat nu Sir. dar mai ard un pic de cauciuc, mai uit de ra....l de aici si ma simt si eu acasa in Dambovita.macar in "provincie " nu e coada ca in " capitala " asta S'au terminat bre, bazinele Âşi piscinele în BucureÂşti, de trebe să mergeți la băi, tocmai la TârgoviÂşte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 nu Sir. dar mai ard un pic de cauciuc, mai uit de ra....l de aici si ma simt si eu acasa in Dambovita.macar in "provincie " nu e coada ca in " capitala " asta Orice motiv e bun pt a arde gazul Âşi a evada din r..h..t..l din Capitală, dar dacă tot vrei să dai o fugă la băi... păi atunci se skimbă datele problemei... Avem Covasna, Harghita, aÂşa mai prin apropiere, spre nord.. sau Hisery, la vecini, dacă vrei mai la sud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 am fost aseara la IDM la semiolimpica curatenie luna apa perfecta pentru inotat vestiare extra chiar nu am aruncat banii pe abonamentul asta eu sunt putoare ca nu reusesc sa ajung macar de 3 ori pe sapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2010 asa este. eu viorbeam de o iesire de weekend apoi de una de cateva ore ( s-au cam amestecat informatiile)_ rezum: azi , targoviste weekend- Bg Orice motiv e bun pt a arde gazul Âşi a evada din r..h..t..l din Capitală, dar dacă tot vrei să dai o fugă la băi... păi atunci se skimbă datele problemei... Avem Covasna, Harghita, aÂşa mai prin apropiere, spre nord.. sau Hisery, la vecini, dacă vrei mai la sud Mesaj completat stiu de IDM , "Fusei " si eu pe acolo o vreme e fainut tare am fost aseara la IDMla semiolimpica curatenie luna apa perfecta pentru inotat vestiare extra chiar nu am aruncat banii pe abonamentul asta eu sunt putoare ca nu reusesc sa ajung macar de 3 ori pe sapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Mai exista in Bulgaria si Hisarya, detalii aici. Am fost acu un an jumate. Pe langa baie, poti sa te si plimbi prin oras, mai un parc, mai o ruina, merge si de cateva poze. Noi am stat la hotel Augusta, cica ar fi 72 leve camera dubla. E de 3 stele, camerele sunt ok. Iar ca pozitionare, Hisarya e dupa Shipka, la maxim o ora de mers (aprox 60 de km de Kazanlak). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2010 baga si tu detalii de 'hote" piscina mare /mica. etc vii ? Mai exista in Bulgaria si Hisarya, detalii aici. Am fost acu un an jumate. Pe langa baie, poti sa te si plimbi prin oras, mai un parc, mai o ruina, merge si de cateva poze. Noi am stat la hotel Augusta, cica ar fi 72 leve camera dubla. E de 3 stele, camerele sunt ok.Iar ca pozitionare, Hisarya e dupa Shipka, la maxim o ora de mers (aprox 60 de km de Kazanlak). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 (editat) Ehhh, nu mai tin minte cu piscina... Eu nu ma omoram cu asta, cred ca am stat doar vreo 5 minute in ea. Atunci am mers la plimbare, nu la stat in piscina. Restul lumii s-a bagat seara la baie, eu am iesit la plimbare prin oras si fotografii. Cauta pe site-ul hotelului, tre sa aiba ceva detalii pe acolo. Corectie, vad ca pretul pe camera dubla normala e de 60 de leva. Ala de 72 era pt camere cu extra. Editat Noiembrie 25, 2010 de FanFane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 roger. done bine ca sunt "privat" si ma confunzi cu mandrele tale hai ca ne sincronizam pe seara. eu as pleca din buc pe la un 5 si un pic.in rest ne ' sincronizam " lasa sharomeria si hai prin centru pe la Casa veche ca am papat odata acolo o inghetata de mamam mama bah, nu afisez telefonul ca ma suna fumeile apoi ) cu shaormeria, ma gandeam la o locatie care ti-e cunoscuta. Nu te stiam un virtuos al crasmelor targovistene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Mai exista in Bulgaria si Hisarya, detalii aici. Am fost acu un an jumate. Pe langa baie, poti sa te si plimbi prin oras, mai un parc, mai o ruina, merge si de cateva poze. Noi am stat la hotel Augusta, cica ar fi 72 leve camera dubla. E de 3 stele, camerele sunt ok.Iar ca pozitionare, Hisarya e dupa Shipka, la maxim o ora de mers (aprox 60 de km de Kazanlak). Păi bre, ÂŞtefane, am zis Âşi io mai devreme, dak nu eÂşti atent... mai bine pune mâna Âşi bagă pozele din wknd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Oi fi zis tu, dar nu stiu in ce limba, ca nu prea seamana cu ce am zis eu. Vad ca am uitat link-ul catre hotel. Uite-l aici. Cat despre pozele de sapt trecuta... saptamana asta am avut treaba in fiecare seara. Si am si azi si maine. Pana ajung eu sa pun pozele, probabil ca nu o sa mai intereseze pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2010 arata fain. dar ma intrebt cum e cu pisina interioara si de ce l au pus la 350 km de buc ? Oi fi zis tu, dar nu stiu in ce limba, ca nu prea seamana cu ce am zis eu. Vad ca am uitat link-ul catre hotel. Uite-l aici. Cat despre pozele de sapt trecuta... saptamana asta am avut treaba in fiecare seara. Si am si azi si maine. Pana ajung eu sa pun pozele, probabil ca nu o sa mai intereseze pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Oi fi zis tu, dar nu stiu in ce limba, ca nu prea seamana cu ce am zis eu. Vad ca am uitat link-ul catre hotel. Uite-l aici. Cat despre pozele de sapt trecuta... saptamana asta am avut treaba in fiecare seara. Si am si azi si maine. Pana ajung eu sa pun pozele, probabil ca nu o sa mai intereseze pe nimeni. salut fane, daca tot mi-ai starnit curiozitatea cu hotelul/piscina asta, spune si tu cateva impresii, sau care a mai fosta acolo. cum e apa? cum sunt camerele? cum e cu mancarea? ce se poate vizita prin zona? pe jos sau cu mobra/masina (ca e iarna) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Poze calde transmise in direct de catre foxbat. Piscina din Targoviste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2010 Poze calde transmise in direct de catre foxbat.Piscina din Targoviste. sa detaliem piscina e fainuta. chiar ok . si se vede in primele 3 poze a IV -a e un pahara de coniac la Casa Veche , atasat de inotatoarea din bazin in scopuri profilactice- adica pentur a nu raci - in Tg erau 3 grade la acea ora. in rest numai de bine. cum ma asteptam nu erau prea multi bucuresteni acolo si nici n au dat curs invitatiei din posturile anterioare etapa a II -a - Bg de weekend. troyanule, veniiiim banzai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Lacrima lui Ovidiu,rosu normal sa mearga cu bulbuci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2010 roger van-ul eset gata ( Mjet 2 L, 120 HP), 8 locuri va rog sa nu angajati discutii cu conducatorul vehiculului (dati - i doar sa bea - Stefan tu conduci ca oricum nu mai au ce sa ti ia ) in rest cum am stabilit telefonic la luptaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate