fhchth Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Salut am nevoie de cineva care sa stie sa strimbe nishte tzevi pe toate axele X,Y,Z, aceeashi piesa (eu unul nu ma simt in stare sa fac asta pe scula mea cu precizia milimartica) am desen technic shi gradele la care vin strimbate . De aceea caut o scula de indoit cu programare sau f profi .... ma puteti ajuta cu ceva ? Nu de alta dar am 2 proiecte f pretentioase .... un cadru cu amortizare pe foi shi un rigid ..trebuie sa iasa perfect .... nu de alta dar vreau sa incerc shi o omologare ..... Orice sfat (unde ash putea gasi) este bine venit basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Iti pot face orice strambaturi vrei cu strambatoare mea de tevi, mai sunt si situatii la care va trebui sa apelez la siretlicuri dar nu conteaza va iesii exact ca in desen. Imi poti trimite desenul cu unghiuri, si-l voi face Pentru teava de 34 inca nu am rola dar e pe vine. Asta e scula dupa care am facut o copie, merge perfect si foarte usor, nici nu simti ca indoi o teava. in fine daca crezi ca te ajuta spune-mi. Daca e prea complicata si nu iese exact ca in schita nu e problema, macar am incercat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 Iti pot face orice strambaturi vrei cu strambatoare mea de tevi, mai sunt si situatii la care va trebui sa apelez la siretlicuri dar nu conteaza va iesii exact ca in desen. Imi poti trimite desenul cu unghiuri, si-l voi face Pentru teava de 34 inca nu am rola dar e pe vine. Asta e scula dupa care am facut o copie, merge perfect si foarte usor, nici nu simti ca indoi o teava. in fine daca crezi ca te ajuta spune-mi. Daca e prea complicata si nu iese exact ca in schita nu e problema, macar am incercat... am rezolvat ...vroiam indoituri " fara siretlicuri" am indoito eu pe un plan apoi pe a 3-a axa am decupat feliutze shi am sudat a ieshit f bine ...sapt viitoare termin un cadru clasic pt un prieten o sa bag shi poze mersi frumos basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioca Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Iti pot face orice strambaturi vrei cu strambatoare mea de tevi, mai sunt si situatii la care va trebui sa apelez la siretlicuri dar nu conteaza va iesii exact ca in desen. Imi poti trimite desenul cu unghiuri, si-l voi face Pentru teava de 34 inca nu am rola dar e pe vine. Asta e scula dupa care am facut o copie, merge perfect si foarte usor, nici nu simti ca indoi o teava. in fine daca crezi ca te ajuta spune-mi. Daca e prea complicata si nu iese exact ca in schita nu e problema, macar am incercat... trimite si mie desenul pentru scula asta daca nu te superi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 trimite si mie desenul pentru scula asta daca nu te superi mai intai,completeaza-ti datele la profil. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 klaus in ce oras locuiesti??pentru o evacuare de masina cam cat ai cere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 klaus in ce oras locuiesti??pentru o evacuare de masina cam cat ai cere? scrie clar la profil:Pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 ce porcarie ) acolo chiar nu m-am uitat sa vad ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 ce porcarie ) acolo chiar nu m-am uitat sa vad ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioca Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 mai intai,completeaza-ti datele la profil. B. cu datele nu am reusit sa fac nimic numidau seama ce tre sa fac da te mai rog inca odata sami trimiti si mie schita aia daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 la asta chiar ca nu am facut nici o schita am facuto la plesneala si functioneaza super usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate