Dane_Bad Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Daca am vazut ca nimeni nu misca nimic, am incalecat p-o sa si i-am dat bice,,, Somesul Rece, Racatau. Enjoy Lebede care n-au plecat, pe Lacul Tarnita Zboara lebedele-n zare, eu ma uit, ele dispare Si prima mea (ei) tura pe zapada Inapoi spre acasa pana mai e soare,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doring Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Daca am vazut ca nimeni nu misca nimic, am incalecat p-o sa si i-am dat bice,,, Somesul Rece, Racatau. Enjoy Lebede care n-au plecat, pe Lacul Tarnita Zboara lebedele-n zare, eu ma uit, ele dispare Cum a fost pe zapada? Merita o plimbare scurta sau mai bine stam acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 (editat) Chiar, cum a fost pe zapada? Si ce caucioace ai? Cum e cu accelerarea, cum e cu franarea, cum e cu inclinarea? Ca eu n-am avut curaj pana acum sa bag vaca prin zapada batatorita, am prins numai d-aia flescaita, prin oras, sau cand m-a prins ninsoarea pe drum. Editat Noiembrie 29, 2010 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2010 Chiar, cum a fost pe zapada? Si ce caucioace ai? Cum e cu accelerarea, cum e cu franarea, cum e cu inclinarea? Ca eu n-am avut curaj pana acum sa bag vaca prin zapada batatorita, am prins numai d-aia flescaita, prin oras, sau cand m-a prins ninsoarea pe drum. era un drum de tara forestier si zapada era deja batatorita aproape gheata si eu acum mi-am cumparat aceasta motoreta si era cu cauciucuri de strada, mi-a fugit fundul in toate partile si era sa o si culc fiindca eu sunt si mic de inaltime orice cauciuc ai avea nu cred ca te poti da in siguranta decat daca pui lanturi Mesaj completat Cum a fost pe zapada? Merita o plimbare scurta sau mai bine stam acasa? cu siguranta merita, e fff frumos, dar mers f incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Nu as avea curajul sa merg pe zapada,mai ales batatorita.Am fost acu'2 saptamani in Padis-Doda Pilii,am prins gheata pe drumul batatorit,in zonele mai impadurite.Greu tare!Nu imi place pe gheata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 e prea tare in 2 roti pe zapada(gheata), e ceva gen mort de beat pe patine in cismigiu, sau mai gasiti voi comparatii.. e de frumos de incercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate